2024/04/29

 

PERNYKŠČIAI LAPAI IR DULKĖS GATVĖSE BADO AKIS

Žmonės pastebi, kad po žiemos gatvėse dar pilna smėlio. Autorės nuotrauka

Pavasaris aplinkos tvarkymo, švarinimosi laikas. Bet švariomis gatvėmis vaikščioti ir važinėti norime kasdien. Ši tvarka priklauso nuo mūsų visų, bet didelis vaidmuo čia tenka ir valytojams.

Antai kai kurie Vytauto g. namų gyventojai pasakojo, kad nuo praėjusių metų pabaigos labai suprastėjo šios gatvės valymas, ypač prie daugiabučių namų palei Kupos upę.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Pasigedo geros valytojos

Žmogus, gyvenantis šios gatvės name, sakė, kad pastaruoju laiku retai kada mato čia valytoją. Pasidomėjus paaiškėjo, kad anksčiau labai gerai šį darbą dirbusi moteris išėjo į pensiją.

„Įdomu, ar kas tikrina gatvių valytojų darbą. Girdėjau, kad tikrintojai tik automobiliu gatves apvažiuoja ir pasižiūri. Neišlipus iš automobilio sudėtinga iki galo įsitikinti, ar gerai atliktas darbas. Po žiemos gatvėse dar pilna smėlio. Kodėl jo niekas nesušluoja? Pakilus vėjui nereikės ir Sacharos dulkių“, – piktinosi Vytauto gatvės namo gyventojas. Jis dar pridūrė, kad mieste nuo rudens dar yra likusios lapų krūvos, kad ankstesniais metais miestas geriau prižiūrėtas.

Ne tik apie susikalbėjimą

Pakomentuoti situaciją paprašėme UAB „Kupiškio komunalininkas“ direktoriaus Vingaudo Šarmaičio. Direktorius nusistebėjo, kodėl niekas dėl šių reikalų nesikreipė tiesiogiai į juos.

Plačiau skaitykite balandžio 16 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Mieste dar yra pernykščių lapų krūvelių.
Autorės nuotrauka
Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Gaspadorius trūksta , va ir visa problema

  • Ne tik Vytauto gatvėje problema su vakymu. Vilniaus gatvės atkarpa ties E. Černiaus įmonės teritorija daug mwtų nevaloma. O ir tvora išlūžusi miestui grožio neprideda. Bwt, kaip sakoma, varnas varnui akies nekerta

  • Vadovų daugiau negu dirbančių . Vienas šluoja – trys kontroliuoja .

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video