2024/05/06

 

BĖDOS – DĖL ATSISKAITYMO SOCIALINĖMIS KORTELĖMIS

Pirkėjai, turintys socialines korteles, gali rinktis, kaip atsiskaityti už įsigyjamas prekes. Mokėjimą galima išskaidyti, jei to pageidaujama. Asociatyvi nuotrauka iš redakcijos archyvo

Nuo šių metų sausio labiausiai stokojantiems asmenims vietoje maisto paketų atsirado naujovė – socialinės kortelės. Į jas kelis kartus per metus pervedami pinigai, o paramos gavėjai gali nusipirkti reikalingo maisto pasirinktame prekybos tinkle. Deja, susiduriama su problemomis.

Į redakciją kreipėsi kupiškėnė Ona Komžienė-Murauskienė. Moteris skundėsi prekybos centro „Maxima“ kasininkės darbu.

Jurga BANIONIENĖ

Buvo neišgirsta

„Man skyrė kortelę, į kurią jau pervesti 25 eurai. Galime su ja įsigyti maisto produktų parduotuvėje „Maxima“. Pirkau 7 kiaušinių dėžutes, pasirinkau pigesnius, kad būtų mažiau mokėti iš skirtų valdiškų pinigų. Pardavėja pirmą kartą atskaičiavo, kaip ir prašiau, už kiaušinius iš kortelės ir atskirai už kitą maistą“, – pasakojo moteris.

Taip pat apsipirkti ji norėjo ir kitą kartą, bet kasininkė, anot O. Komžienės-Murauskienės, neatsižvelgė į prašymą ir atskaičiavo pinigus iš socialinės kortelės už visas prekes, ne vien už kiaušinius.

Plačiau skaitykite balandžio 26 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Šitai konteinerinei bobai tai vis blogai …

    • Žiūrėk kad pats prie konteineriaus nebūtum

  • O tai ta kortelė skirta tik kiaušiniams pirkti ? Tai pirkit tik kiaušinius ir po to kitas prekes . Redakcija šitų klausymų nesprendžia .

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video