2024/04/29

 

POLIKLINIKOJE – NAUJI SPECIALISTAI

Kupiškio pirminės asmens sveikatos priežiūros centro direktorė Elona Brinkaitė teigė, jog pokyčius lemia teisės aktų pasikeitimai ir formuojama nauja šeimos gydytojo komanda. Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Per kovo 28 dieną vykusį Kupiškio rajono savivaldybės tarybos posėdį patvirtinta nauja Kupiškio pirminės asmens sveikatos priežiūros centro valdymo struktūra ir darbuotojų pareigybių sąrašas.

Jurga BANIONIENĖ

Dalį – įtraukė, dalį – išbraukė

Per rajono Tarybos Sveikatos ir socialinės apsaugos komiteto posėdį svarstant šį sprendimo projektą Kupiškio pirminės asmens sveikatos priežiūros centro direktorė Elona Brinkaitė teigė, jog tai susiję su teisės aktų pasikeitimais ir formuojama nauja šeimos gydytojo komanda.

„Į mūsų gydymo įstaigos pareigybių sąrašą turime įtraukti naujus šeimos gydytojo komandos specialistus: ergoterapeutą, sveikos gyvensenos specialistą, atvejo vadybininką, apylinkės administratorių ir slaugytoją diabetologą.

Taip pat iš sąrašo prašome išbraukti medicinos biologą, biomedicinos technologą, vyriausiąjį administratorių slaugai ir viešųjų ryšių specialistą. Šių pareigybių poliklinikoje nebereikia“, – tvirtino E. Brinkaitė.

Vėliau pakalbinta poliklinikos vadovė plačiau pakomentavo šiuos pokyčius.

Plačiau skaitykite balandžio 9 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • O tai dėl ko išbraukti medicinos biologas ir biomedicinos technologas?

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video