2024/04/29

 

IŠ LAIKINOSIOS PAVADUOTOJOS GYDYMUI – Į NUOLATINĘ

Kupiškio ligoninė. Jurgos Banionienės nuotrauka

Balandžio 11 dieną įvyko konkursas Kupiškio ligoninės direktoriaus pavaduotojo gydymui pareigoms eiti. Čia dalyvavo vienintelė pretendentė – šeimos gydytoja Inga Juknevičienė, kuri šias pareigas ėjo laikinai nuo rugsėjo vidurio. Ji paskelbta konkurso laimėtoja.

Ligoninėje balandžio pabaigoje pradės dirbti ir dar viena nauja specialistė – slaugos administratorė Danguolė Bėliakienė.

Jurga BANIONIENĖ

Svarbios pareigos

Konkursą Kupiškio ligoninės direktoriaus pavaduotojos gydymui pareigoms eiti laimėjo šeimos gydytoja Inga Juknevičienė.
Nuotrauka iš asmeninio pašnekovės albumo

Kupiškio ligoninės vadovas Julius Panka sakė, kad dokumentus dalyvauti konkurse direktoriaus pavaduotojo gydymui pareigoms eiti pateikė tik I. Juknevičienė.

„Komisija, sudaryta iš 4 narių, Kupiškio pirminės asmens sveikatos priežiūros centro direktorės Elonos Brinkaitės, Savivaldybės administracijos ir mero deleguoto vicemero Valdo Šateikos, ligoninės stebėtojų tarybos pirmininkės, Paketurių Šv. Kazimiero vaikų globos namų direktorės Reginos Urbanovičienės, ir manęs, kaip įstaigos vadovo, uždavė klausimus, pretendentė turėjo surinkti ne mažiau nei 6 balus. I. Juknevičienė surinko daugiau. Šiandien (balandžio 11 d. – aut. past.) išsiųsime dokumentus Specialiųjų tyrimų tarnybai, kuri surinks informaciją ir per 14 kalendorinių dienų pateiks informaciją apie laimėjusią pretendentę. Jei viskas gerai, galime prognozuoti, kad iki gegužės ji pradės eiti nuolatines pareigas.“

Plačiau skaitykite balandžio 16 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Na, nebūtų lietuviai….o kad kupiškėnai taip rašo, gėda. Apie savus.
    Džiaukitės, kad dar yra šiokios tokios paslaugos, kad tas priėmimas dar atvertomis durimis, kiek tenka matyt, greitosios pagalbos automobiliai nespėja ligonių vežt…pagalba suteikiama, yra ir reanimacija, ir stebėjimo palatos, kai nėra labai sudėtingų atvejų, vis geriau vietoje gydytis, o ne į Panevėžį vykt…
    Turėjau sunkų ligonį, dažnai teko lankytis priėmime, reanimacijoje, nei vieno blogo žodžio negaliu pasakyt apie slaugytojas, tik didelis ačiū už palaikymą, šiltą žodį ir rūpestį.
    Darbas be galo sunkus, nenuostabu, jei žmogus pavargsta, ne visada su šypsena.
    Va tiems nepatenkintiems reikėtų padirbėt parą, tada kažin kaip komentuoti norėtųsi….
    Didžiausios kantrybės jums, mielos slaugytojos, nekreipkite dėmesio į neadekvačius komentarus, kažkam užklius visada, kažkas dėkos, dar kažkas paskalas skleis…toks gyvenimas.
    Gražaus pavasario ir sėkmės❤️

    • Miela Nijole,jūs nieko nezinote o komentuojate.. Tėvelis gulėjo slaugos ligoninėje ilgą laiką ir mes žinome kokios darbuotojos ten dirba.

      • Na, mano artimas žmogus slaugos skyriuje buvo keletą dienų, bet ir apie ten dirbančias moteris galiu pasakyti tik gerą žodį.
        Galbūt jūsų patirtis kitokia…
        Bet visada vadovaujuosi principu- kaip šauki, taip atsiliepia, visur pasitaiko visokių žmonių, tačiau šių moterų darbas sunkus ir alinantis, krūvis didžiulis, atlygis menkas…
        Kiek žmonių, slaugančių vieną artimąjį namuose neatlaiko, palūžta, o čia šitiek ligonių.
        Manau, kiek gali, kiek pajėgia, stengiasi, dirba, pagarba joms

    • Jei naktį atsitinka kokia nelaimė tai geriau net nevaziuoti,nes nebus jokia pagalba suteikia.Sunus vasaros vėlų vakarą susilaužė koją,tai mums buvo pasakyta iš slaugytojų,ko čia jums reikia,ko norite, važiuojate tiesiai į Panevėžį.Juk galėtų nors apžiūrėti.Jei su greitąją pagalbą atvažiuoji,tik tada jau pažiūri.As manau naujoji vadovė turėtų atkreipti dėmesį į tai.

      • Nesuprantu kaip ten taip yra,jei dienos metu pakliusi į ligoninę tai pagalba bus nuostabiai suteikta.Na,bet jei bus naktis ar savaitgalis,tai tada tikrai niekas nesiskaito… Išvaro namo arba tiesiai į Panevėžį.Visada reikia papulti su greitąją taip išeina.Nes greitosios medicinos darbuotojai puikus,ir gydytojai geri tikrai.

    • Na, mano artimas žmogus slaugos skyriuje buvo keletą dienų, bet ir apie ten dirbančias moteris galiu pasakyti tik gerą žodį.
      Galbūt jūsų patirtis kitokia…
      Bet visada vadovaujuosi principu- kaip šauki, taip atsiliepia, visur pasitaiko visokių žmonių, tačiau šių moterų darbas sunkus ir alinantis, krūvis didžiulis, atlygis menkas…
      Kiek žmonių, slaugančių vieną artimąjį namuose neatlaiko, palūžta, o čia šitiek ligonių.
      Manau, kiek gali, kiek pajėgia, stengiasi, dirba, pagarba joms

      • Kupiškio paramedikai nuostabūs yra,ir slaugytojos turbūt neblogos.Aisku visko pasitaiko,ir teko ne vieną atvejį girdėti kada nebuvo suteikta pagalba.Kaip sako žmonės gal būna pavargusios…bet tai nėra pasiteisinimas…

  • Panka bus suvalgytas 🙂

  • Labai gera naujiena ,kad konkursą laimėjo puiki gyd, buvau jos pacientė , ji turi tvirtą stuburą nebijanti pasakyti savo nuomonę ,nepateikaujanti pilna idėjų labai tinkanti į vadoves kuo didžiausios sėkmės svarbiausia kad nepavargtų nes ten yra nemažai susireikšminančių personų, charakteriai neauksiniai o grubios labai, nemandagios

  • Jei tikrai žinote tas slaugytojas tai reikia paviešinti per spaudą arba pasakyti direktoriui ,kas dedasi.Nes kitaip teisybės nebus.Gal tada žmonės išmoks būti žmogiškesni kitiems.O viešumas būna dažniausiai į gerą….

    • Sutinku su Daiva reikia viešinti

  • Šaunu, kasdieną po smagią naujieną, vakar lengviau atsiduso slaugos skyriaus darbuotojos netekusios valdovės-tironės ir šiandieną jau džiaugiasi nauja ir manoma puikia,gal pagerės ir ligonių gyvenimas ,

    • Manau vadovė bus šauni,nes turi tvirtą savo nuomonę.

  • Geriau direktorius darytų tvarką priėmimo skyriuje,nes ten viena dirbanti slaugytoja net prie gyvulių nelabai galėtų dirbti.Teko girdėti kad tik miega ir dar kosmetiką platina darbo metu.

    • Žinau kas tai per žmogus Vanda.Sutinku kad tai tikrai nemaloni persona,dar dirba ir vaikų įstaigoje.O Ingai Juknevičienei linkiu sėkmės darbuose

    • ne tik prėmime yra dvi asabos ir slaugoje.ojo joi ligoniams ne pygagai

  • Kaip šeimos gydytoja buvo labai šiaip sau, gal save suras darydama karjerą…

    • Jo yra tokia slaugytoja ,kuri užsiima kosmetika .tepalais tipo iš Angglijos ,o darbas palauks.

      • Žinau ir aš kas ji tokia.Baisi moteris,uzsiema tik pletkais ir intrigomis.Pati šiuo metu kenciu jos mobinga darbe.Gera slaugytoja!!!!O Ingai Juknevičienei linkiu kantrybės ir sėkmės.

        • Ale gi ji nedurna,nepirksi-mirsi,jai čia gerai turi suktis biznis. O rimtai tai žiauru .Pavaduotojai teks daug kur prašluoti tas mobingines jų visur apstu ypač ten kur guli bejėgiai ligoniai-slaugoje

        • Šaunuole Giedre, visada reikia turėti savo nuomonę.O kas skaudžiausiai į kritiką reaguoja tai tik tie, kurių menka savivertė.

      • Mielieji visos slaugytojos nuostabios tikrai yra.Nereikia išpūsti burbulo, čia kalbama tik apie vieną slaugytoja,kuri yra nemandagi,grubi,darbo dirbi savo nelabai nori.Ne žmonių gydymas galvoje,tik prekyba kosmetika.Visas kitas ligoninės personalas nuostabus.

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video