2024/05/03

 

KARDIOLOGAS – YRA, BET KAIP PAS JĮ PATEKTI?

Laukiančių konsultacijos pas kardiologą pacientų eilei nusidriekus iki šių metų pabaigos, registracija visai sustabdyta. Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Į redakciją kreipėsi garbaus amžiaus moteris. Ji skundėsi, kad turi savo šeimos gydytojos siuntimą pas gydytoją kardiologą, bet Kupiškio ligoninės konsultacinėje poliklinikoje pas naują kardiologą jos neregistruoja.

Jurga BANIONIENĖ

„Kupiškėnų mintyse“ esame rašę, kad Kupiškio ligoninės konsultacinėje poliklinikoje pacientus nuo kovo mėnesio konsultuoja gydytojas kardiologas Vitalijus Kovaliovas.

Jis atlieka širdies ir kaklo kraujagyslių echoskopiją, diagnozuoja įvairias širdies ir kraujagyslių sistemos ligas, paskiria reikalingus tyrimus, parenka gydymą, atlieka išsamią širdies ir kraujagyslių ligų prevencinę programą.

Plačiau skaitykite balandžio 23 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Užsiregistravau pas kardiologą Kaune Kardiologijos klinikoje. Laukau vieną mėnesį. Didžiausia problema tai popietiniai autobusų maršrutai Panevėžys – Kupiškis. Bet jeigu su savu auto, tai viskas ok.

  • Registruokites į anykščius,ten priima iš kart ir nereikia moketi

  • Na šitas rėksnys, daugiau neičiau pas jį.

  • Kardiologai laisvi už pinigus ten galima prieiti labai greitai tai ir einama kad visos medicinos paslaugos būtų mokamos ,ir į Kupiškį atvažiuoja gydytojas iš toli o tik per dieną gali priimti keturis pacientus tai kur čia kokia logika ,o atlyginimas tikrai ne minimalus keli tūkstantėliai taip ir švaistom mokesčių mokėtojų pinigus o po to trimituojam kad nėra ir nėra pinigų liūdna ,o dar liūdniau jai žmogus neturi per daug pinigų ir ne gali prisišaukt pagalbos tai tik be lieka laukti kada nukeliausi pas Dyrą

  • svarbu kuo garsiau išskalambinti kad Kupiškis turi kardiologą o kad pas jį patekti tiesiog neįmanoma tai niekam nerūpi.

  • Priima tik pagal kažkokią programą, o kur siunčia su bėda šeimos gydytojas – eilės galas sausio gale, kai bandžiau registruotis.

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video