2024/07/26

 

ŠVENTĖ SUVIENIJO VISŲ ĮSTAIGŲ MEDICINOS DARBUOTOJUS

Šventinio renginio dalyviai.

Kiekvienais metais balandžio 27-ąją medikai mini savo profesinę šventę – Medicinos darbuotojų dieną. Keliomis dienomis vėliau, praėjusį antradienį, ši diena paminėta Kupiškio kultūros centro didžiojoje salėje.

Šįmet šventė išskirtinė tuo, kad į renginį sukviesti visų rajono sveikatos priežiūros įstaigų – ligoninės, poliklinikos ir UAB „Medicinos namai šeimai“ Kupiškio klinikos darbuotojai.

Jurga BANIONIENĖ

Įteikė padėkas

Medicinos darbuotojus sveikinęs rajono meras Algirdas Raslanas dėkojo jiems už triūsą, nuolankų atsidavimą savo profesijai, nes už kiekvieno jų stovi šimtai, tūkstančiai pacientų su įvairiomis sveikatos problemomis.

Plačiau skaitykite gegužės 3 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Ekspertui.
    Darželių slaugytojos nepriklauso biurui, tai atskira pareigybė. Visuomenės sveikatos specialistės- taip.

  • Kartais prisimindavo ir darželių ir mokyklų slaugytojas, nebelabai kas ir liko…užmiršo.

    • Reikėtų žinoti, kad darželių ir mokyklų slaugytojos priklauso Kupiškio visuomenės sveikatos biurui, o jis šventėje irgi dalyvavo.

  • Farmacininkai yra farmacininkai. Jie turi savo specialybės dieną,

  • Taigi suvienijo vienas juokas tuoj teismuose dėl pinigų draskytis ir vienybė baigsis

  • Metas pagaliau būtų visiems žinoti, kad medicinos darbuotojai dirba ir rajono vaistinėse, rajono stomatologijos įstaigose, Valstybinio visuomenės sveikatos centro Kupiškio skyriuje ir net savivaldybės sveikatos biure. Tad kalbėti apie visų įstaigų medicinos įstaigų darbuotojų suvienijimą dar ankstoka. Vertėtų savo kieme pasidaryti rimtą inventorizaciją, o jau tuomet siekti suvienijimo.

  • Perskaičiau Jurgos Banionienės straipsnį kaip balandžio 27-ąją šventė suvienijo visų įstaigų medicinos darbuotojus, kaio juos sveikini rajono valdžia. Gražu! Tik ar tikrai visus medicinos darbuotojus suvienijo? Patariu šventės organizatoriams, vietos žurnalistams pasitikslinti ar medicinos darbuotojai nedirba vaistinėse , Panevėźio visuomenės sveikatos centro Kupiškio skyriuje, Visuomenės sveikatos biure. Manau, kad iki aprašyto suvienijimo dar toloka.

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video