2024/04/27

 

ŠIMONIEČIAI IŠSIRINKO NAUJĄ BENDRUOMENĖS PIRMININKĘ

Naujai išrinktai Šimonių bendruomenės pirmininkei Rasai Žiaugrienei (kairėje) jos pirmtakė Laima Bubinienė bendruomenės vardu įteikė šluotą ir priminė, kad nauja šluota gerai šluoja. Nuotrauka iš bendruomenės albumo

Šimonių kaimo bendruomenė kovo 22 dieną išsirinko naują pirmininkę. Ja tapo Rasa Žiaugrienė. Taip pat išrinkta ir nauja devynių žmonių bendruomenės taryba.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Šimoniečiai naujai bendruomenės pirmininkei linkėjo sėkmės, optimizmo ir stiprios sveikatos, einant šias pareigas, pasižadėjo jai padėti ir kartu darbuotis. Prieš tai keletą metų šias pareigas ėjo Laima Bubinienė.

Pakalbinta Rasa sakė, kad yra tikra šimonienė nuo pat gimimo. Dirba UAB „Pieno tyrimai“ tyrimų asistente. Gerai pažįsta vietinius žmones. Tiesa, kad pieno ūkių mažėja, bet ji ūkininkus dėl pieno tyrimų aplanko ne tik Kupiškio, bet ir Anykščių rajone. Sunkiausia būna žiemą, kai reikia keltis ir į ūkius važiuoti labai anksti, kai keliai dar nevalyti.

Plačiau skaitykite kovo 29 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Viskas pagal plana

  • Konservai-von- prisivaldė sočiai…

  • Ne bendruomenė , o valstiečių partijos skyrius. Ir postą pirmininko perleidžia vieni kitiems. Galėtų pasidomėti rašytojai , paklausti žmonių apie „“ bendruomenę’’

  • Kiečiausia Šimoniu valstiete

  • Valstiečiai valdo.

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video