2024/04/26

FOTOGRAFIJOS PASLAUGOS – ŠVENTĖMS IR NE TIK

Norintys asmeninės, šeimos ar švenčių fotosesijos – kreipkitės į Dalę Virbickienę. „Stengiuosi įsiklausyti į kiekvieno kliento poreikius ir padedu rasti tinkamiausią sprendimą“, – teigė pašnekovė.

Vasara – vestuvių, krikštynų ir kitų asmeninių švenčių metas. O jei dar toji šventė bus įamžinta nuotraukose, širdžiai mieli prisiminimai išliks visam gyvenimui.

Nebrangiai, už prieinamą kainą, fotografijos paslaugas teikia kraštietė Dalė Virbickienė.

Kristina VALYTĖ

„Esu tikra kupiškėnė, Kauno technologijos universitete baigiau industrinių technologijų vadybą. Turiu nemenką ne tik fotografijos, bet ir skaitmeninės rinkodaros patirtį.

Į savo darbą žiūriu atsakingai, kruopščiai ir kūrybiškai. Stengiuosi įsiklausyti į kiekvieno kliento poreikius ir padedu rasti tinkamiausią sprendimą“, – taip skaitytojams prisistatė Dalė.

D. Virbickienė fotografuoja ne tik šventes. Norintys asmeninės, šeimos ar nėščiųjų fotosesijos taip pat maloniai kviečiami.

„Vasaros kalendorius po truputį pildomas. Jau priimami užsakymai ne tik vasaros, bet ir rudens sezonui. Be to, kviečiu laimę išbandyti socialinio tinklo „Facebook“ profilio paskyroje – iki birželio 12 dienos vyksta konkursas, kuriame galite laimėti nemokamą pusvalandžio trukmės fotosesiją“, – siūlė pašnekovė.

Dalė Virbickienė taip pat teikia paslaugas verslui. „Mielai pagelbėsiu kuriant vientisą ir skoningą Jūsų verslo įvaizdį“, – sakė ji.
Dalės Virbickienės nuotraukos

Taip pat D. Virbickienė teikia ir paslaugas verslui – užsiima produkto fotografija ir atlieka logotipų, vizitinių kortelių, dovanų kuponų, skrajučių maketavimo paslaugas.

„Mielai pagelbėsiu kuriant vientisą ir skoningą Jūsų verslo įvaizdį“, – teigė ji.

Tel. 8 607 17 212,
el. paštas [email protected]
„Facebook“: D.V. Fotografija Maketavimas

Užs. Nr.761

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video