2024/05/06

 

KĄ DOVANOTI MAMOS DIENOS PROGA?

Nenumaldomai artėja Mamos diena. O su ja ir iššūkis – kaip nustebinti brangiausią pasaulyje žmogų? Trūksta idėjų? Norite savo mylimą mamytę pradžiuginti originalia ir šilta dovana? Siūlome jums kelias idėjas.

Namų gamybos pyragas / tortas

Jūsų mama – tikrų tikriausia smaližė? Padovanokite jai gardų pyragą ar tortą. Receptas tikrai neturi būti sudėtingas – tai gali būti paprastas sūrio pyragas ar skaniu kremu perteptas biskvitas. Tiesa, jeigu didžiuojatės savo konditeriniais sugebėjimais, galite išmėginti ir kiek daugiau pastangų reikalaujantį receptą. Svarbiausia yra kokybiški ingredientai ir gaminimas su meile. Nepamirškite torto papuošti šviežiomis uogomis – šiuo sezonu parduotuvėse joms taikomos puikios nuolaidos. Na, o jeigu nepasitikite savo jėgomis, tada rinkitės tokį pyragą, kuris bus ne tik skanus, bet ir paruoštas su meile, kaip namuose. Pavyzdžiui, IKI parduotuvėse rasite įvairių pyragų, pagamintų su meile.

Bilietai į spektaklį ar koncertą

Tikriausiai kiekviena mama pritars, kad didžiausia dovana – kokybiškas laikas su savo vaikais. Todėl motinos dienos proga savo mylimai mamytei padovanokite bilietus į spektaklį ar koncertą. Tiesa, bilietus pirkite ne tik jai, bet ir sau. Tokiu būdu praleisite išskirtinį laiką kartu ir sukursite naujus bendrus prisiminimus.

Masažo kuponas

Šiais laikais sunkiai rastume žmogų, kuris nejaučia įtampos, pervargimo ar nugaros/ kaklo skausmų. Todėl tikrai neprašausite pro šalį, jei savo brangiai mamai padovanosite atpalaiduojančio masažo kuponą. Tegul ji pasiilsi ir pasimėgauja maloniu SPA ritualu. 

Dienos ekskursija po Lietuvą

Jau minėjome, kad didžiausia dovana mamai – kokybiškas laikas su savo vaikais. Svarstote, ką įdomaus galėtumėte nuveikti su savo mamyte? Padovanokite jai ekskursiją po Lietuvą. Tiesa, teks pasistengti ir viską suplanuoti: įtraukite pikniką ant Nemuno kranto, vieno iš dvarų aplankymą, pasivaikščiojimą po miestelį, kuriame dar neteko viešėti. Pasitelkite fantaziją ir tikrai pasimėgausite puikia diena kartu.

Degustacinė vakarienė restorane

Dar viena puiki dovana brangiai mamai – degustacinė vakarienė gerame restorane. Gurmaniški potyriai, originalūs skonių deriniai, įdomūs virtuvės šefo pasakojimai ir išskirtinis laikas su savo šeima – tokia dovana tikrai paliks įspūdį.

„Setupad“ inf. ir nuotrauka

Užs. Nr.462

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video