2024/04/26

 

KUR DĖTIS, JEI RENGINIUI TRŪKSTA KĖDŽIŲ?

Unsplash nuotrauka

Vargu ar bent vienas didesnės apimties renginys gali apsieiti be kėdžių? Jei asmeninio pobūdžio renginiai organizuojami nedažnai, kėdžių pirkti jiems neverta, netgi finansiškai nenaudinga. To išvengti jums padės kėdžių nuoma.

Kokios kėdės labiausiai tinka renginiams?

Jeigu renginyje dalyvaus didelis būrys žmonių, o vietos nėra pakankamai, tada praktiškiausias variantas – sulankstomos kėdės, nes jos yra kompaktiškesnės už įprastines kėdes, todėl užima mažiau erdvės. Jos itin gerai pateisina šventės rengėjų lūkesčius, jei pramoginis pobūvis vyksta po atviru dangumi. O jeigu vakarėlis ar pokylis vyksta didelėje ir erdvioje salėje, tada, kaip pataria interjero dizaineriai, galima rinktis modernaus stiliaus kėdes, kurios šauniai pagyvins bendrą patalpos vaizdą, galgi net taps pagrindiniu jo akcentu.

Už ką galima pagirti plastikinės sulankstomas kėdes?

Kadangi sulankstomos kėdės būna ne tik medinės, bet ir plastikinės, pastarąsias galima pagirti už tai, kad jos yra labai lengvos, todėl jas itin patogu nešioti iš vienos vietos į kitą. Jeigu nusprendėte šios rūšies kėdes ne nuomotis, o nusipirkti, nepralošite, nes jas yra labai paprasta sandėliuoti tuo laikotarpiu, kai jos nebūna reikalingos.

Ką dar būtų verta išsinuomoti kartu su kėdėmis?

Dažnai šeimyniniuose arba verslo renginiuose, vykstančiuose uždarose patalpose arba erdviose palapinėse, reikalingos ne tik kėdės, bet ir stalai, prie kurių jos bus statomos. Nuomojantis ar perkant kėdes kartu su stalais, reikėtų nepražiopsoti vieno svarbaus dalyko – šių baldų vizualinio suderinamumo. Tik jiems tarpusavyje nepriekaištingai derant, įmanoma palaikyti visišką interjero harmoningumą. Stilingos, labai patogios ir kompaktiškos kėdės tikrai nenuvils nei jūsų, nei svečių, dalyvaujančių jūsų renginyje lūkesčių.

Kokius patogumus garantuoja kėdžių ir kitokių baldų nuomotojai?

Pagrindinis patogumas yra tas, kad išnuomotas kėdes, kitus baldus jų nuomotojas pristato klientui jo nurodytu adresu, nesvarbu, kuriame šalies kampelyje jis gyventų. Jei norite išsinuomoti kėdės, kitus baldus, susisiekite su internetine įmone renginiopartneris.lt, užsisakykite norimus baldus, susitarkite dėl jų nuomos laikotarpio, transportavimo ir kitų galimų išlaidų, o paskui jums liks tik laukti, kol baldai jus pasieks.

renginiopartneris.lt inf.

Užs. Nr.116

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video