2024/03/19

 

KVIEČIANTI SKAITYTOJUS PAŽVELGTI Į ŽVAIGŽDES

Ritos Senvaitienės, Kupiškio viešosios bibliotekos Lankytojų aptarnavimo skyriaus vyresn. bibliotekininkės, veikla šiemet įvertinta „Ad astra“ nominacija.
Linos Matiukaitės nuotrauka

Džiugi žinia pasiekė Kupiškio viešąją biblioteką. Lankytojų aptarnavimo skyriaus vyresnioji bibliotekininkė Rita Senvaitienė tapo viena iš nominacijos „Ad astra“ laureačių.

Šias nominacijas ketvirtus metus iškilmingai skelbia Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešoji biblioteka. Nominacijos skirtos įvertinus išskirtinius Panevėžio regiono bibliotekų darbuotojus trijose kategorijose.

R. Senvaitienė nominuota Panevėžio regiono savivaldybių viešųjų bibliotekų kategorijoje.

Ši nominacija skiriama už darbuotojo iniciatyvumą ir kūrybiškumą savo bibliotekos veikloje, sėkmingą ir ryškią tradicinių ir netradicinių bibliotekos paslaugų sintezę bei plėtrą, aktyvų ir sėkmingą skaitymo skatinimą, sėkmingą gerosios patirties sklaidą regione ir už jo ribų.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Savo vietoje

Kupiškio viešosios bibliotekos lankytojai gerai pažįsta bibliotekininkę Ritą. Maloni šypsena, nuoširdus bendravimas su žmonėmis yra išskirtinis šios darbuotojos bruožas. Ji visuomet pasirengusi pasikalbėti su lankytojais apie perskaitytas knygas, patarti, kokią knygą išsirinkti, kas galėtų suvirpinti širdį. Kad galėtų būti kompetentinga skaitytojų pagalbininkė, Rita pati labai daug skaito.

Ji nuolat seka knygų naujienas. Gal todėl paklausta, koks jos mėgstamiausias rašytojas, moteris negalėjo išskirti vieno.

Plačiau skaitykite balandžio 18 d. „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Prisidedu prie sveikinimų.Visuomet atvykusi į biblioteką, jeigu dirbdavo ši specialistė, žinodavau, kad būsiu profesionaliai ir kultūringai aptarnauta, be jokio neigiamų emocijų demonstravimo kas būdinga kai kurioms šios įstaigos specialistėms.Sėkmės Jums Rita

    • Pritariu nuomonei. Su Rita paprasta ir lengva bendrauti, atrodo žmogus mėgaujasi savo darbu, bet jei tik papuoli ant kitos pamainos, tai žiūrėk sėdi susiraukusi ir vos ne pats kaltas kad atėjai ne laiku ir ne „ant nuotaikos“.

  • Bravissimo. Sveikiname mielaja Rita – puiki specialiste, nuosirdi, biciuliska, subtili. Zino savo darba, savo darbe isisaknijusi, miela pasnekove. Valio.

Rekomenduojami video