2024/04/27

 

KUPIŠKIO RAJONO SAVIVALDYBĘ NUO DIDESNIŲ IŠLAIDŲ IŠGELBĖJO TAIKOS SUTARTIS

Asociatyvi Unsplash nuotrauka

Buvusi Kupiškio kultūros centro direktorė Jolita Janušonienė kreipėsi į darbo ginčų komisiją dėl to, kad buvęs rajono meras Dainius Bardauskas jos 2022 metų veiklą įvertino tik patenkinamai. Ji su tuo nesutiko ir prašė, kad tokio vertinimo išvada būtų pripažinta negaliojančia.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Valstybinės darbo ginčų inspekcijos prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos Panevėžio darbo ginčų komisija (komisijos pirmininkė Asta Gudonienė) birželio 13 dienos posėdyje išnagrinėjo J. Janušonienės inicijuotą darbo ginčą atsakovui Kupiškio rajono savivaldybei.

Komisija nustatė, kad ieškovė kreipėsi į darbo ginčų komisiją inicijuodama darbo ginčą dėl teisės atsakovui Kupiškio rajono savivaldybei. Ieškovė prašyme nurodė, kad Kupiškio rajono savivaldybės meras atliko ieškovės 2022 metų veiklos vertinimą. Ieškovės 2022 metų veiklos vertinimas aprašytas 2023 metų sausio 23 dienos Veiklos vertinimo išvadoje.

Pokalbis dėl vertinimo 2023 metų kovo 7 dieną realiai nevyko. Ieškovė su šia Veiklos vertinimo išvada nesutiko. Su ieškovės vertinimo išvadomis nesutiko ir Kupiškio kultūros centro darbo tarybos pirmininkė Vaida Karaliūnienė. Ieškovė sutiko, kad vertinimo procedūra būtų vykdoma pakartotinai.

Remdamasis 2023 metų kovo 31 dieną vykusio pokalbio su ieškove ir darbuotojų atstovavimą įgyvendinančiu asmeniu rezultatais, 2023 metų kovo 31 dieną Veiklos vertinimo išvadoje (toliau Ginčijama išvada) meras vėl ieškovės 2022 metų veiklą įvertino patenkinamai ir iki kito kasmetinio veiklos vertinimo nenustatė ieškovei pareiginės algos kintamosios dalies dydžio.

Plačiau skaitykite gruodžio 16 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Dirbti pagal įstatymo raidę turėjo ir Bardauskas ir Janušonienė. Šiuo Janušonienė buvo silpnesniojo pozicijoje. Kalčiausias Bardauskas, bet ir tai nereikėjo būti višta, o įrašyti pokalbius ir perduoti kur reikia laiku, o ne laukti kol, išves su antrankiais.

  • Negi nesuprantat kad įvertinimas nieko bendro su darbo kokybe neturi? Vyko tyrimas, Janušonienė kalbėjo ne tai ko reikėjo Bardauskui.

  • Koks cia dabar vertinimas dirbkit tik saziningai
    O ne is moketoju pinigu lupikaukite

  • nebeturi net jokios gėdos. Teismas nustatė kad kalta dėl dokumentų klastojimo ir kyšių, tai jau būtų gėda prieš visa Kupiški, bet moteris ieško to ko nepamete,tik vienas straipsnis kad prisiteisė kompensacija, čia jau darbo įvertinimas per prastas. Kas čia darosi, negi moteriškei dar neatsibodo teismų maratonas.

  • Verta.. !!!

  • Gudri ta Janusoniene kaip lape.Nori kad ja ivertntu aukstais balais,kuriu ji neverta.

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video