2024/04/26

 

ŽALIA GATVĖ – BENDRUOMENĖS IR GYVENTOJŲ IDĖJOMS

Vilės Leščinskienės nuotrauka

Siekdama racionaliai ir efektyviai panaudoti Savivaldybės biudžete numatytas lėšas ir skatinti bendruomenės iniciatyvas, skirtas patraukliai gyvenamajai aplinkai kurti ir plėsti, Kupiškio rajono savivaldybės taryba nusprendė patvirtinti Kupiškio rajono savivaldybės Bendruomenės iniciatyvų, skirtų gyvenamajai aplinkai kurti ir plėsti, projektų idėjų atrankos ir finansavimo tvarkos aprašą.

Šis sprendimas priimtas šių metų rugsėjo 10 dienos rajono Tarybos posėdyje. Ar apie galimybę patiems siūlyti aplinkos tvarkymo idėjas žino kupiškėnai, kaip tai vertina? Kada artimiausiu metu Savivaldybė žada skelbti kvietimą dalyvauti projekto idėjų atrankoje? Kiek rajono biudžeto lėšų gali būti tam skirta kasmet?

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Naujas dalykas

Viešųjų pirkimų ir strateginio planavimo skyriaus vedėjas Arūnas Valintėlis paaiškino, kad visuomenė savo iniciatyva tik kitais metais galės teikti projektų idėjas gyvenamajai aplinkai kurti ir plėsti. Pirmiausia ateinančių metų rajono biudžete reikia tam dalykui numatyti konkrečias lėšas. Kiek jų gali būti skirta, pasakyti negalįs.

Rajono biudžetas kasmet turi būti patvirtintas iki vasario pabaigos. Kai tik bus tokiam dalykui skirtas finansavimas, apie tai rajono gyventojai bus informuoti. Bus paskelbtas atitinkamas kvietimas šiuos projektus teikti.

Plačiau skaitykite lapkričio 10 d. „Kupiškėnų mintyse“

Vilės Leščinskienės nuotrauka

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video