2024/04/26

 

DEVINTAS COVID-19 ATVEJIS PO KONTAKTO SU SERGANČIU

Kupiškio ligoninė dirba. Joje atlikta epidemiologinė diagnostika. Tikrinta, ar ligoninė turi užtektinai apsaugos priemonių, ar jas medikai tinkamai naudoja. Jau paaiškėjo, kad šiuo atžvilgiu ligoninėje viskas gerai. Nacionalinis visuomenės sveikatos centras jai pretenzijų neturi. Ligoninė yra apsirūpinusi dezinfekcinėmis ir kitomis asmens apsaugos priemonėmis. Visi medikai laikosi nustatytų saugos reikalavimų. Autorės nuotrauka

Kupiškio ligoninė dirba. Joje atlikta epidemiologinė diagnostika. Tikrinta, ar ligoninė turi užtektinai apsaugos priemonių, ar jas medikai tinkamai naudoja. Jau paaiškėjo, kad šiuo atžvilgiu ligoninėje viskas gerai. Nacionalinis visuomenės sveikatos centras jai pretenzijų neturi. Ligoninė yra apsirūpinusi dezinfekcinėmis ir kitomis asmens apsaugos priemonėmis. Visi medikai laikosi nustatytų saugos reikalavimų.
Autorės nuotrauka

Rugpjūčio 28 dienos duomenimis, rajone COVID-19 diagnozuotas devintam asmeniui po kontakto su jau sergančiu. Šiuo metu tebeserga 6 asmenys, pasveiko – 3.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Apie užsikrėtusius

Rugpjūčio 28 dienos duomenimis, Kupiškio rajone patvirtintas devintas COVID-19 atvejis. Asmuo turėjo kontaktą su vienoje žemės ūkio bendrovėje dirbančiu kupiškėnu, kuriam ši liga patvirtinta rugpjūčio 22 dieną.

Pasak Nacionalinio visuomenės sveikatos centro atstovės Justinos Petravičienės, šis asmuo ne šeimos narys ir ne bendradarbis. Asmeninį kontaktą su minėtu kupiškėnu jis turėjo prieš tris dienas iki šiam nustatant infekciją.

Plačiau skaitykite rugpjūčio 29 d. „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video