2024/04/26

 

VAIRUOTOJUS ERZINANTYS ŽENKLAI DAR IŠLIKS

Prieš metus pradėta kelio Daugpilis–Rokiškis–Panevėžys rekonstrukcija vairuotojams iš karto tapo apkalbėjimo ir keiksnojimų objektu. Nuo pat pradžių galvos skausmą jiems kėlė draudžiamieji greičio ženklai, kurie ir toliau „puošia“ suremontuotą kelio atkarpą. Galbūt jie rodo, kad darbai nebaigti ar vyksta ne taip sklandžiai, kaip norėtųsi?

Audinga SATKŪNAITĖ

AB „Panevėžio keliai“ atstovė ryšiams su visuomene Rasa Čepienė patvirtino, kad darbai kelyje Nr. 122 Daugpilis–Rokiškis–Panevėžys, kaip buvo planuota, baigti rugpjūtį. Pagal projektą rekonstruota 7,85 km ilgio valstybinės reikšmės kelio atkarpa nuo 64,00 km iki 71,85 km.

„Jokie kiti darbai minimame objekte vykdomi nebus“, – pabrėžė atstovė ryšiams su visuomene.
Primename, kad „Kupiškėnų mintys“ rašė, kad sutartyje darbų atlikimo terminas buvo numatytas 2018 metų birželio 20 dieną, tačiau jis buvo nukeltas. Tąkart R. Čepienė sakė, kad darbai sutartu laiku nebaigti dėl realios situacijos neatitikimo užsakovo pateiktam projektui.

Įmonės atstovės ryšiams su visuomene teigimu, nors visi numatyti darbai rekonstruotoje kelio atkarpoje yra atlikti, tačiau draudžiamieji greičio ženklai objekte ir toliau išliks. Taip yra dėl to, nes objektas kol kas oficialiai, laikantis visų įstatymais numatytų procedūrų, neperduotas užsakovui – Lietuvos automobilių kelių direkcijai prie Lietuvos Respublikos susisiekimo ministerijos.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video