2024/04/26

 

DARBĄ PRADEDA NAUJA AUDITORĖ

Kupiškio rajono savivaldybės Centralizuotos vidaus audito tarnybos vedėja Erika Stanienė. Jurgos Banionienės nuotrauka

Daugiau nei metus be vedėjo buvusi Centralizuota vidaus audito tarnyba turi vadovę. Ja pradėjo dirbti kupiškėnė Erika Stanienė. Valstybės kontrolės Panevėžio skyriuje auditorės pareigas ėjusi E. Stanienė į Kupiškį perkelta tarnybinio kaitumo būdu.

Jurga BANIONIENĖ

Kol kas darbuosis viena

Administracijos direktoriaus Mariaus Mališausko teigimu, konkursas Centralizuoto vidaus audito skyriaus vedėjo pareigoms eiti buvo skelbtas ne kartą, bet kandidatų nesulaukta. Nauja darbuotoja į Kupiškio rajono savivaldybę perkelta tarnybinio kaitumo būdu.

„Valstybės tarnyboje yra tokia galimybė būti perkeltam tarnybinio kaitumo būdu į tokios pat kategorijos pareigas“, – sakė administracijos direktorius. Tuo E. Stanienė ir pasinaudojo.

Pasak M. Mališausko, Centralizuota vidaus audito tarnyba vedėjo neturėjo daugiau nei metus.

„Laikinai ne vedėju čia dirbo kitas darbuotojas. Šioks toks vidaus auditas buvo atliekamas, bet, žinoma, ne tokio masto, kurio reikėtų. Dabar visa tai turėtų susitvarkyti“, – kalbėjo pašnekovas.

Paklaustas, ar šiam skyriui bus ieškoma ir specialisto, jis teigė, kad kol kas planuojama luktelėti, kol nauja vedėja susipažins su atliktais, reikiamais atlikti auditais, ir paaiškės, ką daryti toliau.

„Mūsų pozicija išlieka panaši – stengtis kuo efektyviau dirbti su mažesniais pajėgumais, bet ne visąlaik tai pavyksta“, – sakė administracijos direktorius.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Sekmes darbuose

  • Nesąmonė totali 🙂

  • Kai oficialioje aplinkoje plaukai nesidraiko ant pečių. Kostiumėlis ir oficiali kėdė- ne baras. Pajūrio bare besidriekiantys plaukai ant nuogų pečių- kitas reikalas. Bet geriau jaunoms panelėms. Kažkoks oficialumo etiketas gi egzistuoja? Kas nenori kuodukų-išeitis trumpi plaukai.

    • Kas čia per GRAŽUOLĖ rašo tokias nesąmones? Normaliai, tvarkingai, dalykiškai atrodo. Ne pensinininkė gi kokia, kad sėdėtų riebaluotus plaukus į kuodelį susisukus.

Rekomenduojami video