2024/03/19

 

TARP ATLIEKŲ IEŠKOMA TEISYBĖS

Šiukšlių tema vis labiau kelia nerimą ir audrina ne tik gyventojų, bet ir rajono valdžios sąmonę. Žmonės bijo, kad dar kartą smarkiai nekiltų atliekų surinkimo kaina. Kupiškio rajono valdžia žada iškviesti į akistatą UAB Panevėžio regiono atliekų tvarkymo centrą ir plačiau praverti duris, kurios jai dažniausiai yra uždarytos.

Audinga SATKŪNAITĖ

Veiksmų bus imtasi

Asocijuotų verslo struktūrų atstovai į savo rajonų savivaldybių tarybas dėl nepriklausomo audito organizavimo UAB Panevėžio regiono atliekų tvarkymo centre (toliau – PRATC) kreipėsi liepos mėnesį. Tuomet pateiktame rašte buvo išreikštas susirūpinimas įmonės veikla.

„Turime pagrindo manyti, kad veikla yra vykdoma aplaidžiai ir turimos lėšos naudojamos neefektyviai. Siekiant užtikrinti vartotojų pasitikėjimo lygį, laikantis bendro požiūrio, kad veikla turi būti vykdoma sąžiningai, atsakingai, skaidriai ir patikimai, prašome, kad auditas būtų atliktas laikantis Lietuvos Respublikos įstatymų“, – rašoma kreipimesi, kurį pasirašė ir Kupiškio darbdavių klubo prezidentas Virginijus Andrijauskas.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Gal ir teisybę ten kas suras?

Rekomenduojami video