2024/04/30

Bėgte Vilniaus gatvėmis pasitikti Naujųjų metų

Pasitikti Naujųjų metų bėgimu sostinės gatvėmis rajono kūno kultūros ir sporto centro direktoriui Zigmui Paulauskui – įprastas dalykas. Užvakar jis tokiame naujamečiame bėgime, kurį kasmet paskutinį gruodžio sekmadienį rengia Kūno kultūros ir sporto departamentas, Vilniaus miesto savivaldybė bei “Žalgirio„ stadionas, dalyvavo jau dvidešimt trečią kartą. Mūsų rajonui taip pat atstovavo vienuolika Ingos Zabulienės treniruojamų Kupiškio sporto mokyklos lengvosios atletikos grupės moksleivių.

Puikiu oru kupiškėnai su dideliu būriu bėgikų įveikė 5 km, o patys ištvermingiausi šalies stajeriai – 12 km. Abu šiuos nuotolius baigė 736 sporto mėgėjai. Tarp jų buvo Seimo narių, 160 Kalėdų Senelių ir Snieguolių, įvairių profesijų atstovų.

Greičiausius 29-ojo tradicinio naujamečio bėgimo dalyvius varžybų rengėjai ir rėmėjai bei Lietuvos tautinis olimpinis komitetas apdovanojo specialiais prizais. Atminimo medalius, gaireles taip pat gavo visi bėgikai. Po finišo jie buvo pavaišinti arbata, pakviesti nuplauti prakaito į Lazdynų laisvalaikio centro baseiną.

Prieš išvykdami į Vilnių, Kupiškio bėgikai nusifotografavo (iš kairės į dešinę): Aistė Tamašaitė, Deimantė Bernatavičiūtė, Inga Zabulienė, Vytautas Židonis, Klaidas Šarauskas, Justas Vainickas, Laurynas Meilus, Zigmas Paulauskas, Armandas Šarauskas, Eigantas Juškėnas, Erikas Budrys ir Mantas Židonis.

——-
Autorius: Algirdas PETRULIS

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video