2024/10/27

 

GRAIBSTO BŪSTUS, NUPIRKS IR PAVELDĄ

Internete mirga skelbimai, kad XIX amžiaus statinys – Subačiaus magazinas – ieško naujų šeimininkų. Dabartinis pastato savininkas tikino, kad pirkėjas atsiras, ir tai tėra laiko klausimas. Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Internete mirga skelbimai, kad XIX amžiaus statinys – Subačiaus magazinas – ieško naujų šeimininkų. Dabartinis pastato savininkas tikino, kad pirkėjas atsiras, ir tai tėra laiko klausimas.
Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Pandemija įkaitino nekilnojamojo turto rinką – pinigų prisikaupę gyventojai perka būstus nepaisydami išaugusių kainų. Skelbimų portaluose šmėžuoja netgi paveldo statiniai, kurie, tikėtina, taip pat turėtų rasti naujus šeimininkus.

Vilė LEŠČINSKIENĖ

Susidomėjimo sulaukęs Subačiaus magazinas

Jau kurį laiką internete mirga skelbimas apie parduodamą XIX amžiaus statinį – akmeninį Subačiaus magaziną. Už šį pastatą prašoma 20 tūkstančių eurų, arba siūlomas kitas variantas – šį autentišką triaukštį 800 kvadratinių metrų grūdų sandėlį Subačiaus miesto centre galima ir išsinuomoti.
Kaina gal ir prieinama, bet dažnas susimąstytų – o ką toliau daryti tokį pastatą įsigijus?

Magazino savininkas, nekilnojamojo turto agentūros „Hausitus“ vadovas Vaidas Šukys, tikino, kad šį statinį tikrai galima pritaikyti verslo reikmėms.

Jis magaziną nusipirko iš ilgamečių šeimininkų. Turėjo sumanymą šį pastatą realizuoti, tačiau atlaisvėjus karantinui teko grįžti prie įprastų darbų, tad dėl laiko stygiaus sumanymo nebepavyko įgyvendinti.

Plačiau skaitykite gegužės 22 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF (3 Eur/mėn.)

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Koks puikus .Geriems seimininkams parduokit.

Rekomenduojami video