2024/04/27

 

KROVINIŲ PERVEŽIMAS LIETUVA–ŠVEDIJA: KĄ REIKIA ŽINOTI, KAD JŪSŲ KROVINIAI BŪTŲ SAUGŪS IR LAIKU PRISTATYTI?

Ar artimiausiu metu ketinate užsisakyti krovinio pervežimo paslaugą iš Lietuvos į Švediją? Jeigu niekada neteko to daryti, tuomet jums gali kilti neaiškumų. Tačiau, kad jūsų krovinys būtų pristatytas saugiai ir laiku, o jums netektų skirti savo brangaus laiko informacijos paieškoms internete, pateiksime keletą patarimų, kuriuos gali būti naudinga žinoti prieš užsisakant šią paslaugą.

Visų pirma, rekomenduojama rinktis patikimą krovinių pervežimo paslaugas teikiančią įmonę. Į ką verta atsižvelgti? Pirmiausia atkreipkite dėmesį į tai, kiek laiko rinkoje gyvuoja įmonė, atsižvelkite kokios patirties turi, kokio tipo krovinius gabena. Taip pat svarbu, jog įmonė turėtų visus reikiamus leidimus ir sertifikatus bei gebėtų suteikti kompleksinį paslaugų paketą, kurio jums gali prireikti ateityje. Ne ką mažiau svarbu atkreipti dėmesį į vartotojų atsiliepimus, sutarties sąlygas, greitį bei kainodarą.

Verta žinoti, jog tiek daliniai, tiek pilni kroviniai Lietuva – Švedija įprastai yra surenkami kiekvieną dieną, tad šiems skirtingiems krovinių tipams nėra taikomos papildomos surinkimo sąlygos. Daliniai kroviniai surenkami didžiuosiuose Lietuvos miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje bei Šiauliuose. Įprastai šio tipo krovinių surinkimas vyksta tiesiogiai be jokių perkrovimų. Svarbu būti susipažinus ir su krovinio pakrovimo ir iškrovimo sąlygomis, nes už tai yra atsakingas pats klientas.

Norint užtikrinti didesnį krovinio saugumą, ypač tuomet, jeigu krovinio vertė yra didelė, tuomet specialistai rekomenduoja iš anksto pasirūpinti papildomu krovinio draudimu. Tai tikrai naudinga paslauga, kuria verta pasinaudoti. Taip galėsite būti ramūs ir labiau užtikrinti krovinio saugumu.

Jeigu jums prireikė transportuoti pavojingus ar specifinius krovinius, verta apie tai iš anksto informuoti logistikos įmonę ir pasirūpinti papildomu krovinio saugumu: pakavimu, ženklinimu, dokumentacija bei atlikti kitus saugumo reikalavimus atitinkančius žingsnius. Šiais laikais krovinių transportavimo įmonės gali profesionaliai pasirūpinti praktiškai bet kokio tipo kroviniais. Skubaus krovinio atveju, įmonė jums pasiūlys krovinio gabenimo paslaugą oro transportu.

Krovinio saugumas ir pristatymas laiku labai priklauso nuo pasirinktos krovinių pervežimo įmonės patirties, komunikacijos ištikus netikėtoms situacijoms, jūsų pasirūpinimo tinkamu siuntos įpakavimu, susipažinimu su taisyklėmis bei kitų apsektų. Galite būti tikri, jog patikima ir savo sritį išmananti krovinių pervežimo įmonė jums pasiūlys jūsų atveju tinkamiausius krovinio gabenimo sprendimus.

„Seospiders“ inf. ir nuotrauka

Užs. Nr.1514

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video