2024/04/27

 

PIRKTI ATNAUJINTĄ TELEFONĄ AR KOMPIUTERĮ – PIGIAU IR GAMTAI TVARIAU

Pixabay nuotrauka

Brangstant mokyklinėms prekėms, tarp jų ir kompiuteriams, išmaniesiems telefonams, be kurių neįsivaizduojama mokinio ar studento kasdienybė, tėvams tenka nemenkas galvosūkis – kaip rasti aukso viduriuką tarp kainos ir kokybės?

Vienas būdų sutaupyti – pirkti atnaujintus įrenginius.

Atnaujintos elektronikos įrenginių e. parduotuvė „Restorie“ siūlo įsigyti kokybiškų telefonų, kompiuterių ir jų priedų už prieinamą kainą.

Kristina VALYTĖ

Prekės ženklo  įkūrėjas, panevėžietis Daumantas Simėnas, pasakoja: „Klaidinga manyti, kad atnaujintas kompiuteris ar telefonas yra prastesnis už naują. Atnaujinti įrenginiai kokybe nenusileidžia naujiems, o kaina gali būti net iki 50 procentų mažesnė.“

„Restorie“ kiekvienas pirkėjas atras jam tinkamą prietaisą – čia gausu žinomų gamintojų nešiojamųjų ir stacionarių kompiuterių, jų priedų, projektorių ar tinklo įrangos, taip pat ir išmaniųjų telefonų. Įsigytoms prekėms suteikiamas standartinis 12 mėnesių garantinis laikotarpis.

Taip pat „Restorie“ superka ir naudotą verslo klasės elektroniką iš įmonių, vėliau ją atnaujina, testuoja ir tikrina. Tai, anot D. Simėno, visokeriopai naudinga ir vartotojui, ir gamtai. Nereikia jaudintis, kur dėti seną įrenginį, be to, tai puiki galimybė susigrąžinti dalį patirtų išlaidų. Kartu tausojami gamtos ištekliai, mažinama aplinkos tarša. „Elektronikos atliekos – sparčiausiai auganti atliekų rūšis, ir tik maža dalis jų antrą kartą panaudojama“, – teigia D. Simėnas.

Jis pabrėžia, kad atnaujinti įrenginiai sparčiai populiarėja visame pasaulyje, įskaitant ir Europą, ir koreliuoja su sparčiai populiarėjančia tvarumo filosofija. „Restorie“ įmonės vertybes išduoda ir įmonės šūkis – „Kiekvienas įrenginys vertas naujos istorijos“.

Pasak D. Simėno, „Restorie“ veikia žiedinės ekonomikos principu. Naudota įranga, laikantis aukščiausių kokybės standartų, profesionaliai atnaujinama ir ja visavertiškai gali naudotis kitas šeimininkas, kuris ją nuperka. Užtikrinama ir duomenų apsauga – jie visiškai išvalomi iš laikmenų, fiziškai jų nesunaikinant, o klientas gali stebėti ir sekti visą procesą.

Pirkti atnaujintą įrenginį iš „Restorie“ motyvuoja ir tai, kad pirkėjai, įsigiję iš šios parduotuvės įrenginius, prisideda prie Lietuvos miškų išsaugojimo, nes už kiekvieną įsigytą įrenginį pasodinama
po medį.

www.restorie.com

Užs. Nr. N-164

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video