2024/04/27

 

ORINTOS ŠIMTUKAI – DARBO IR ŽIUPSNELIO SĖKMĖS REZULTATAS

Orinta Aleknaitė Lietuvos abiturientų pagerbimo šventėje įsiamžino su Ministre Pirmininke Ingrida Šimonyte ir švietimo, mokslo ir sporto ministru Gintautu Jakštu. Andriaus Ufarto (ELTA) nuotrauka

Rugpjūčio 8 dieną Vyriausybės rūmuose pagerbti aukščiausiais įvertinimais egzaminus išlaikę visos šalies abiturientai ir profesinių įstaigų absolventai.

Į sostinę važiavo ir Kupiškio Lauryno Stuokos-Gucevičiaus gimnazijos mokinė Orinta Aleknaitė, iš valstybinių brandos egzaminų gavusi net tris šimtukus.

Jurga BANIONIENĖ

Andriaus Ufarto (ELTA) nuotrauka

Įsimins ilgam

Po pagerbimo šventės, kurioje abiturientus, jų mokytojus, artimuosius, ugdymo įstaigų vadovus pasveikino Ministrė Pirmininkė Ingrida Šimonytė, švietimo, mokslo ir sporto ministras Gintautas Jakštas, pakalbinta Orinta pasakojo, kad šią dieną atsimins ilgai.

„Pirmą kartą teko būti Vyriausybėje. Labai smagi šventė, visi gražūs, pasipuošę, bendra atmosfera, kai esi tarp geriausių Lietuvos mokinių, – puiki.

Kiekvienas gavome padėkas, taip pat Vyčio vėliavą dovanų. Aš visų abiturientų vardu turėjau sakyti kalbą. Pradžioje buvo baisu, bet po to sulaukiau gražių žodžių iš švietimo, mokslo ir sporto ministro G. Jakšto, kitų abiturientų“, – įspūdžius išsakė pašnekovė“

Plačiau skaitykite rugpjūčio 12 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Orintai Aleknaitei teko garbė abiturientų vardu sakyti kalbą.
Andriaus Ufarto (ELTA) nuotrauka
Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Kas tas vyras Orintai iš dešinės?

    • Musėt eltonas džonas mūsų

Rekomenduojami video