2024/04/27

 

ROTARIEČIAI IŠ NORVEGIJOS APLANKĖ KUPIŠKIO VAIKUS

Kupiškio rajono savivaldybės nuotrauka

Kupiškio rajono savivaldybė informuoja, kad liepos 12 d. Kupiškyje viešėjo Norvegijos Faerder Rotary klubo nariai Gintarė ir Orentas Medaišai, kurie kartu su Kupiškio rotariečiais Egidijumi Černiumi, Vilma Mažeikiene ir Asta Grambiene bei Kupiškio rajono savivaldybės mero pareigas laikinai einančiu Savivaldybės tarybos nariu Virginijumi Umbra aplankė Kupiškio rajono Šv. Kazimiero vaikų globos namus ir bendruomeniniuose vaikų globos namuose gyvenančius vaikus.

Svečiai turėjo progą ne tik apžiūrėti vaikų gyvenimo sąlygas, pabendrauti su vaikais, bet ir pasivaišinti arbata bei pačių vaikų keptais saldžiais skanėstais.

Svečiai atvyko netuščiomis – vaikams įteikti Faerder Rotary klubo marškinėliai, saldžios dovanėlės, o didžiausia staigmena tapo padovanota išvyka prie jūros, į kurią vaikai leisis jau šį penktadienį.

Svečiai iš Norvegijos taip pat apsilankė ir Kupiškio ligoninėje, kur apžiūrėjo druskų kambarį, kuris buvo įrengtas Kupiškio rotariečių iniciatyva.

Aptartos ir tolimesnės bendradarbiavimo galimybės, kadangi numatoma ateityje prisidėti prie ligoninės reabilitacijos įrangos įsigijimo.

Parengta pagal Kupiškio r. savivaldybės inf.

Kupiškio rajono savivaldybės nuotrauka
Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video