2024/04/30

 

TARYBOS POSĖDŽIAI IR TOLIAU VYKS KETVIRTADIENIAIS

Jurgos Banionienės nuotrauka

Birželio 20 dieną į eilinį posėdį rinkosi Kupiškio rajono savivaldybės tarybos nariai. Jis vyko antradienį, nes turėjo būti sušauktas iki šios datos, kad būtų sudarytos Antikorupcijos ir Etikos komisijos, Kupiškio rajono savivaldybės tarybos Kontrolės komitetas. Planuojama, kad liepą Tarybos nariai atostogaus ir posėdžiauti rinksis rugpjūtį.

Per dvi šio posėdžio valandas rajono politikai apsvarstė 27 darbotvarkės klausimus ir išklausė Kontrolės ir audito tarnybos atlikto audito rezultatų pristatymą.

Jurga BANIONIENĖ

Argumentai

Pirmas svarstytas sprendimo projektas – dėl Kupiškio rajono savivaldybės tarybos veiklos reglamento pakeitimo.

Klausimą pristačiusi Tarybos narė Lina Kaušakienė kalbėjo, kad remiantis socialdemokratų frakcijos sprendimu siūloma keisti reglamento 83 punktą ir išdėstyti jį taip: Savivaldybės tarybos posėdžiai paprastai vyksta paskutinį kiekvieno mėnesio penktadienį.

L. Kaušakienė pateikė pagrindinius argumentus, kodėl siūloma perkelti Tarybos posėdžius iš ketvirtadienio į penktadienį. Norima atsižvelgti į Seimo narių pageidavimus dalyvauti Savivaldybės posėdžiuose, nes ketvirtadieniais vyksta Seimo plenariniai posėdžiai. Šios dienos Seimo nariams užimtos, todėl jie negali atvykti.

Plačiau skaitykite birželio 22 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video