2024/04/29

 

KUPIŠKIO RAJONO SAVIVALDYBĖ PRIEŠGAISRINĖS SAUGOS SRITYJE – SAUGIAUSIA

Kupiškio rajono savivaldybei, konkurse „Saugiausia savivaldybė“ pripažintai laimėtoja priešgaisrinės saugos srityje, apdovanojimą įteikė vidaus reikalų ministrė Agnė Bilotaitė. Autorės nuotrauka

Šiemet trečią kartą iš eilės Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas organizavo konkursą „Saugiausia savivaldybė“. Priešgaisrinės saugos srityje geriausio įvertinimo sulaukė ir nugalėtoja pripažinta Kupiškio rajono savivaldybė. Birželio 2 dieną įteikti apdovanojimo į Kupiškį atvyko vidaus reikalų ministrė Agnė Bilotaitė.

Jurga BANIONIENĖ

Kelios progos
Kupiškyje viešinti vidaus reikalų ministrė, kuri dalyvavo ir tą dieną vykusiame Vidaus reikalų ministerijos sistemos sąskrydyje prie Kupiškio marių, atvyko ne viena.

Ją atlydėjo patarėja Daiva Ulbinaitė ir Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento direktorius Saulius Greičius, jo pavaduotojas Giedrius Sakalinskas.

Ministrė pasidžiaugė, kad atvyko į Kupiškį dviem tikslais – dalyvauti sąskrydyje, pabendrauti, pailsėti. Kita ypatinga proga – apdovanoti konkurso „Saugiausia savivaldybė“ laimėtojus.

Plačiau skaitykite birželio 6 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Svečiai ir rajono Savivaldybės atstovai įsiamžino bendroje nuotraukoje. Per susitikimą Savivaldybės posėdžių salėje ne tik įteikti apdovanojimai, bet ir aptarti civilinės saugos klausimai.
Autorės nuotrauka

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • VITA KOMUNISTE

  • Duokite ar dovanokite švarką laikinajam merui, Reikia laikytis etikos taisyklių.

    • Tik komunistų partijos ugdytiniai laikosi pasenusio etiketo normų.

Rekomenduojami video