2024/04/19

 

KVIEČIA JAUNŲJŲ TALENTŲ KONCERTAS KUPIŠKIO BIBLIOTEKOJE

Jurgitos Žiukaitės nuotrauka

Pirmadienį, gegužės 29 dieną, 17.15 val., Kupiškio viešosios bibliotekos salėje, 1 aukšte, vyks jaunųjų atlikėjų, Kupiškio meno mokyklos auklėtinių, koncertas.

Kupiškėnai turės išskirtinę progą pasiklausyti geriausių šios mokyklos mokinių, tarptautinių ir respublikinių konkursų laureatų, koncerto. Tą dieną bus eksponuojami ir šios mokyklos dailės skyriaus mokinių darbai.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Kupiškio meno mokyklos fleitos mokytoja Irma Paurienė sakė, kad vienas šio renginio tikslų pristatyti visuomenei įspūdingą koncertinę erdvę atnaujintoje Kupiškio viešojoje bibliotekoje. Gal dar ne visi čia buvo užsukę. Gal nėra progos ar nedrįsta apžiūrėti įspūdingų bibliotekos patalpų.

Antras tikslas – tėvams ir vaikams parodyti muzikos instrumentų įvairovę, su jų skambesiu supažindinti klausytojus.

Gal yra vaikų, kurie svajoja pradėti mokytis groti, bet nežino, kokį pasirinkti muzikos instrumentą. Yra fleita, klarnetas, saksofonas, akordeonas ir kitokie instrumentai. Dažniausiai visi žino tik fortepijoną. Taigi laukiama tokių smalsuolių ir abejojančių.

Šis koncertas bus gera edukacinė pamoka ir padės pasirinkti grojimo kryptį. Koncertuos ir vokalistai.

Dailės darbų paroda irgi organiškai įsilies į šį muzikinį renginį, primins, kad Kupiškio meno mokykloje vaikai gali lankyti dailės užsiėmimus.

„Maloniai kviečiame mokinių tėvus, vaikus ir visus kupiškėnus pasiklausyti geriausių Kupiškio meno mokyklos mokinių muzikavimo ir turiningai praleisti pirmadienio vakarą“, – kalbėjo I. Paurienė.

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video