2024/03/29

 

PIRMAS POSĖDIS –  POLITIKŲ EMOCIJOS, IŠKALBINGA TYLA IR NUOSKAUDOS

Kas vadovaus Tarybos komitetams, komitetų nariai tarėsi išėję iš posėdžių salės. Jurgos Banionienės nuotrauka

Kupiškio rajono savivaldybės tarybos naujos kadencijos pirmas posėdis, rodos, buvo šventiškas ir dalykiškas, be akivaizdžių emocijų pliūpsnių ir nesutarimų.

Nestigo padėkos žodžių, sveikinimų ir gėlių. Apie būsimas koalicijas, poziciją ir opoziciją tą dieną nekalbėta.

Vis dėlto politikų komentarai, balsavimas atskleidė, kur link pučia vėjai ir kodėl tokia tyla, tarsi prieš audrą, ko laukiama.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Mintys po priesaikos ir posėdžio

Pasibaigus posėdžiui rajono meras Dainius Bardauskas nebuvo nusiteikęs bendrauti. Paklaustas, ar jau turi numatęs kandidatus į penkias politinio pasitikėjimo pareigybes, atsakė, kad komentarų nebus.

Pasiteiravus, ar buria Tarybos daugumą, taip pat atsakė, kad nebus komentarų, nes dar nieko nėra.

Daug linksmiau buvo nusiteikę Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų sąjungos naujokai rajono Taryboje – Marius Nareckas ir Ignas Jackevičius.

Plačiau skaitykite balandžio 22 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Jurgos Banionienės nuotrauka
Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Supraskit , kad jūsų žmonės nemyli, nenori, nerenka. Išrinko Bardauską, nes patinka, Kup pasitiki ir gerbia .

  • Kiek pagiežos turi dvakas iš Kupiškio ar jau saulė susvilino paskutinius proto likučius ar jau toks nelaimėlis apsigimęs ko norėti daktarų tokiam jau sunku rasti,tegu putojasi iki baltųjų arklių

  • K. Miciūnai, ar teisybę sakote? Dirbsi vienas? Negavo pasiūlymų? Nesityčiokit iš rinkėjų. Be susitarimo ir konservatorių palaikymo nebūtų paskirtas dviejų komitetų pirmininkų pavaduotoju. Pasitarė? Su Bardausku ir Danu Baronu? Tegu ir taip, bet prisiminkit, kad davėt priesaiką sąžiningai dirbti. Ateitis parodys. Geriau sakyti teisybę, nors ir nelabai malonią.

  • Kaip galėjo testumą turintį žmogų leisti kandidatuoti į merus,

  • Mes rikkome išteisintą merą o kad teismų sistema dar tebėra sovietinė čia ne mūsų problema
    .

    • Ne išteisintą, o teisiamą. Teismas dar nesibaigė. O dar buvo nuteistas šitas Šimonų dvakas, kad girtas su mašina nutrenkė dviratininką. Tik konservų rinkėjams, tokie šiukšlės yra „moralinis“ autoritetas.Kuo pats kvepi, tuom ir kitą tepi.

  • Nesuprantamas dalykas ir konstitucijos negerbimas ko tada ji verta jei meras padėjias ranką prisiekia vykdyti pareigas sąžiningai o už keliu savaičių baudžiamasis teismas už korupciją,

  • palaikau mera

    • Už ko palaikai? Už sardelės?

Rekomenduojami video