2024/04/26

 

„ŽINAU, KĄ RENKU“ KVIEČIA Į PRIEŠRINKIMINIUS DEBATUS KUPIŠKIO RAJONO SAVIVALDYBĖJE

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Nešališkas politikos stebėsenos tinklas „Žinau, ką renku“ vasario 20 dieną 18 valandą Kupiškio kultūros centre organizuoja kandidatų į mero postą debatus. Kupiškio savivaldybės gyventojai kviečiami nemiegoti prieš rinkimus ir tiesiogiai užduoti rūpimus klausimus kandidatams į merus.

„Žinau, ką renku“ veikia nešališkai, tad debatuose kviečiami dalyvauti visi kandidatai į merus.

Savo dalyvavimą jau patvirtino ALBERTAS AUDICKAS, Darbo partija, DAINIUS BARDAUSKAS, TS-LKD, DAIVA DŪDIENĖ, Lietuvos regionų partija, VIDMANTAS PALIULIS, LVŽS, MODESTAS PUIŠĖ, Demokratų sąjunga „Vardan Lietuvos“, ALGIRDAS RASLANAS, LSDP.

Debatus moderuos žurnalistas Ignas Kinčinas.

Artėjant 2023 m. savivaldos rinkimams Kupiškio savivaldybės gyventojai galės rinktis net iš 6 kandidatų! Kaip ir kaskart prieš rinkimus visi kandidatai kalba apie nuveiktus darbus ir dalija pažadus rinkėjams, todėl išsirinkti nelengva.

„Norint išsirinkti labiausiai tinkamą kandidatą į mero postą, reikia pasiruošti – sugalvoti bent 3 argumentus, kodėl už jį balsuoju. Kaip sakoma, kaip pasiklosi, taip išsimiegosi“, – sako „Žinau, ką renku“ savanoris Eimantas Končius.

Siekdamas padėti apsispręsti, kuris kandidatas yra Jums tinkamiausias, nešališkas politikos stebėsenos tinklas „Žinau, ką renku“ kviečia gyventojus į priešrinkiminius debatus, kuriuose kandidatai į merus diskutuos aktualiomis temomis, atsakys į rinkėjų klausimus, Jums viešai pristatys savo įsipareigojimus, kurie bus įrašyti.

Iniciatyva „Žinau, ką renku“ – tai nešališkas politikos stebėsenos tinklas, kuris vykdo priešrinkiminę stebėseną nuo 2014 metų, siekdamas, kad rinkėjai aktyviai ir sąmoningai dalyvautų rinkimuose, kad sustiprėtų informuotas dialogas tarp politikų ir rinkėjų. Tuo tikslu organizuojame priešrinkiminius debatus. 2023 m. iniciatyvos veiklą įgyvendinti padeda Aktyvių piliečių fondo projektas, finansuojamo EEE finansinio mechanizmo lėšomis, dalis.

„Žinau, ką renku“ inf.

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video