2024/04/19

 

ODINES, DŽINSINES AR MEDŽIAGINES – KOKIAS VYRIŠKAS STRIUKES RINKSIMĖS 2023 M. PAVASARĮ?

Kokio tipo vyriškos striukės geriausiai tiks šių metų pavasariui? Peržiūrėkite šį gidą ir pasiruoškite naujam sezonui su stilinga striuke!

Kokios odinės striukės tiks šiam sezonui?

Ar šiuo metu ieškote naujos vyriškos striukės? Tada peržiūrėkite šį aprangos gidą ir sužinokite, kokie modeliai bus stilingiausi ir labiausiai tiks šių metų pavasariui.

Visų pirma, odinės vyriškos striukės ir toliau yra populiarios tiek naujuose prekių ženklų pristatymuose, tiek internetinėse parduotuvėse. Tai yra itin universalus drabužis, kurį lengvai priderinsite prie savo stiliaus, todėl nestebina, kad tiek daug vyrų renkasi būtent tokį modelį.

Jeigu savo drabužių kolekcijoje dar neturite stilingos ir patogios striukės, vienspalvė juoda odinė striukė bus saugus pasirinkimas. Tokia nesenstanti klasika bus lengvai priderinama prie įvairių kitų stilingų drabužių, todėl be didelių pastangų galėsite sukurti įvairius aprangos variantus, kurie pritrauks jums ne vieną komplimentą. 

Tokioms striukėms populiarumo suteikia ir jų universalumas. Jos puikiai tiks tiek darbui, tiek įvairioms kelionėms, tiek paprastam kasdieniam laisvalaikiui. 

Ar dar neradote tokios patogios striukės, kuri puikiai tiktų prie kitų jau turimų drabužių? Tada peržiūrėkite internetinės parduotuvės Bolf.lt kolekciją, kur jūsų jau dabar laukia stilingos naujovės ir specialūs pasiūlymai. Daugiau sužinokite čia: https://bolf.lt/lit_m_Vyriska-apranga_Vyriskos-striukes-4041.html.

Džinsinės striukės – kaip išsirinkti geriausią ir kaip ją derinti?

Džinsinės striukės taip pat turi svarbią vietą pavasario mados tendencijose. Ką verta rinktis?

Žinoma, nesuklysite, jeigu pasirinksite elegantiškas ir klasikines mėlynas džinsines striukes, kurios atrodys puikiai prie įvairių medžiaginių kelnių. Tai yra itin universalus drabužis, kuris pravers beveik kiekvieno vyro spintoje!

Ar ieškote modernaus džinsinių striukių varianto? Tada pagalvokite apie striukes su šiek tiek plėšyta medžiaga. Toks dizainas suteiks jūsų įvaizdžiui įdomumo, lengvai susikursite tokią aprangą, kurią norėsite rinktis vėl ir vėl.

Džinsiniai drabužiai kartais kelia abejonių dėl jų derinimo. Taigi, kaip tai padaryti teisingai? 

Visų pirma, nerekomenduojama derinti visiškai tokio pačio atspalvio džinsinės striukės ir džinsų. Jeigu norite alternatyvos, pabandykite tamsiai mėlynus džinsus ir šviesią striukę! Taip pat verta išbandyti skirtingus drabužių dizainus. Pavyzdžiui, jeigu renkatės klasikinius džinsus, tada prie jų derinkite plėšytos medžiagos striukę!

Kokios medžiaginės striukės bus tobulas pasirinkimas pavasariui?

Taip pat negalima pamiršti ir medžiaginių striukių, kurios bus puikus variantas pavasariui!

Pavyzdžiui, demisezoninės dygsniuotos striukės gerai tiks lietuviškam pavasario orui, todėl visada jausitės gerai ir galėsite dar lengviau mėgautis grynu oru bei įvairiomis laisvalaikio veiklomis. 

Ar norite šį sezoną atrodyti itin elegantiškai? Tada taip pat galite išbandyti juodas, baltas ir panašių atspalvių bomber stiliaus striukes, kurios tobulai tiks 2023 metų pavasariui.

Jeigu dar neradote tokios pavasarinės striukės, kuri puikiai tiktų prie jūsų asmeninio stiliaus, peržiūrėkite internetinę parduotuvę Bolf, kur jūsų jau dabar laukia didelė prekių įvairovė!

Bolf.lt inf. ir nuotrauka

Užs. Nr.139

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video