2024/04/20

 

SU SUSISIEKIMO MINISTRU – APIE TRASĄ APLINK MARIAS IR ASFALTĄ Į VIENUOLYNĄ

Kupiškyje lankėsi susisiekimo ministras Marius Skuodis. Autorės nuotrauka

Sausio 20 dieną Kupiškyje lankėsi susisiekimo ministras Marius Skuodis ir jo komanda. Prieš pietus vyko susitikimas su Savivaldybės vadovais ir Infrastruktūros skyriaus specialistais posėdžių salėje. Po jo svečiai apžiūrėjo aktualius Kupiškio miesto ir rajono infrastruktūros objektus – rajoninius kelius, pėsčiųjų perėjas, dviračių tako įrengimui numatytą trasą.

Jurga BANIONIENĖ

Vizitas planuotas anksčiau

Į oficialų susitikimą Savivaldybėje žiniasklaidos atstovai nebuvo pakviesti, suteikta galimybė tik užduoti klausimus susisiekimo ministrui M. Skuodžiui. Pakalbintas svečias teigė, kad šis vizitas Kupiškyje buvo planuotas.

„Aš jau planavau apsilankyti vasarą, bet taip sutapo, kad tuo metu susirgau COVID-19 liga ir teko vizitą atšaukti. Nepaisant to, pasitaikius pirmai progai su komanda atvykome čia. Tiesą pasakius, net ir džiaugiuosi, nes žiemą atvažiuoti yra šiek tiek kitaip negu vasarą, gali pamatyti, kaip tvarkomi keliai. Labai vertinu šią praktinę patirtį – pasivaikščioti po miestą, pažiūrėti. Netrukus su meru ir komanda važiuosime į skaudesnius taškus, kuriuos reikėtų tvarkyti. Kalbantis yra ir pozityvių dalykų, ką darome, ką sutarę, yra ir tokių, į kuriuos reikia sutelkti didesnį dėmesį. Būtent po tokių vizitų ir stengiamės, kad kai kurie reikalai galbūt greičiau pajudėtų negu iki šiol, jeigu, žinoma, pavyksta“, – kalbėjo ministras M. Skuodis.

Svečiai, aptarę klausimus, nusifotografavo su Kupiškio rajono savivaldybės vadovais ir specialistais. Jurgos Banionienės nuotrauka

Plačiau skaitykite sausio 24 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF (4,60 Eur/mėn.)

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Trasa aplink marias ? Skamba gražiai, tik važiuodamas ja vargu ar marias matysi. Visa žemė aplinkui jau seniai suprichvatizuota,

Rekomenduojami video