2024/03/28

 

PIRMOJI NAUJŲJŲ METŲ DIENA ŽADA NETIKĖTUMŲ

Unsplash nuotrauka

Sausio 1 d. horoskopas

Sausio 1 d. prasideda Naujieji metai. Dabartinį metų skaičiavimą pagal Romos imperatoriaus Julijaus Cezario (102-44 m. pr. m. e.) pavedimą sudarė egiptiečių astronomas ir matematikas Sozigenas. Kalendorius įsigaliojo nuo 46 metų sausio 1 d. prieš Kristaus gimimą.

Sausio pirmąją kaip Naujųjų metų pradžią katalikiškoje Europoje pradėta švęsti tik 1691 m., popiežiui Inocentui išleidus XII bulę.

AVINAS. Tai turėtų būti gurmaniška diena. Sieksite malonumų kūnui ir sielai. Regis, džiugins įsigyti pirkiniai arba gautos dovanos, užklydę svečiai, originalūs aplinkinių siurprizai.

JAUTIS. Po „karštos“ nakties pavargę nesijausite ir iki pat vėlyvo vakaro nedings ūpas saujomis semti įspūdžius, meilę, mėgautis gardžiu maistu. Tačiau vakare gali įvykti tam tikras lūžis dėl neadekvataus elgesio ar netikėto įvykio. Suimkite save į rankas.

DVYNIAI. Jums pasiseks, jei šią dieną turėsite energijos ir sveikatos leisti laiką ne lovoje ir be nemalonių pagirių. Visgi net ir geriausiu atveju apribokite kontaktus bei tausokite sveikatą, nes ji lengvai pažeidžiama.

VĖŽYS. Šiandien nesijausite vieniši. Jeigu naktis nepraėjo be nuotykių, jie tęsis iki pat vėlaus vakaro. Romantiška pažintis gali virsti ilgalaike draugyste ar tvirta partneryste.

LIŪTAS. Tikėtina, kad jums nestigs dėmesio, o galbūt ir noro būti pastebėtiems, įvertintiems. Visgi vakare tapsite dirglūs, nervingi. Saugokitės elektros iškrovos, atsargiai su fejerverkais.

MERGELĖ. Jeigu esate toli nuo namų arba atsidūrėte neįprastoje situacijoje, tai patirti įspūdžiai liks nepamirštami (kaip ir pasekmės, regis). Vakare prireiks ypatingo budrumo kelyje.

SVARSTYKLĖS. Dieną arba vakare gali aplankyti jausmas, kad vyksta pokytis, prarandate ranka pasiekiamą gerovę, trokštamą stabilumą ar pan. Galima tam tikra transformacija, pvz., iš vienų santykių į kitus, iš vienos gyvenamosios vietos į kitą ar kt.

SKORPIONAS. Rytas bus geresnis už vakarą. Mintys, žodžiai suksis apie meilę, nuotykius, kelionių potyrius ir pan. Deja, vakaras dvelkia pavojais, agresija iš neprognozuojamų asmenų. Venkite rizikos, neerzinkite pašnekovų. Saugokitės petardų.

ŠAULYS. Regis, gavote tokių dovanų, kurios leidžia jaustis pakylėtiems, kupiniems malonaus jaudulio. Visgi vakare nerimo gali sukelti netikėtas sveikatos sutrikimas, elektros įrangos gedimas ar kt.

OŽIARAGIS. Su stipriais jausmais ir pasiryžimais pradėsite naujus metus. Galbūt jie jums atneša svarbų pokytį. Vakaras žada netikėtą nuotykį arba gerbėjų, vaikų išdaigas, siurprizus.

VANDENIS. Jeigu Naujuosius sutikote namuose, tai ir šiandien iš jų turbūt niekur nekelsite kojos. Ilgai miegosite, lepinsite save bei artimuosius. Deja, vakare gali pasireikšti dirglumas, nerimas dėl artimo žmogaus. Atsargiai su elektra, petardomis.

ŽUVYS. Jeigu Naujuosius sutikote su draugais, kaimynais ar giminaičiais, tai ir šiandien šių svečių „neatsikratysite“. Pramogos ir vaišės gali tęstis iki pat vėlaus vakaro. Tikėtina gana rizikinga situacija kelyje. Būkite labai atsargūs.

Karolina Konopackienė (ELTA)

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video