2024/09/24

 

SOCIALINIŲ PASLAUGŲ CENTRAS – BE DIREKTORIAUS PAVADUOTOJO

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Praėjusią savaitę rašėme, kad iš darbo ketina išeiti Kupiškio socialinių paslaugų centro direktoriaus pavaduotoja socialiniams reikalams Aušra Mykolaitienė. Tąsyk Kupiškio socialinių paslaugų centro direktorė Reda Pauliukonienė tikino iš pavaduotojos supratusi, kad darbo palikti A. Mykolaitienė neketina ir jos prašymo netenkino.

Kuo viskas baigėsi?

Jurga BANIONIENĖ

Ne viską supranta

Pirmadienį telefonu susisiekus su direktore R. Pauliukoniene ji sakė, kad šiandien A. Mykolaitienė atėjo į darbą ir patvirtino, kad palieka pareigas. Jos prašymas patenkintas.

„Jeigu žmogus nenori dirbti, kito pasirinkimo neturiu. Su pavaduotoja bendravome, ne viskas man yra suprantama, ji neatvirauja, bet jei žmogaus toks sprendimas, aš nieko pakeisti negaliu“, – komentavo Socialinių paslaugų centro direktorė.

Plačiau skaitykite rugsėjo 24 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Labai gerai kad moteriške suprato,kad reikia dirbt, o direktorei tik didžiausios stiprybes suvaldant toki kolektyvą. Iš visokių darboviečiu persikvalifikavusios ,visokio plauko ir turi suvaldyt,baisiau negali but, gal visi ir nemato, kokia priežiura senuku invalidu, tik kad nereiktu dirbt, aišku ne 100 procentu visos tokios , bet dauguma, ir kalama prie kryžiaus direktore,kad mikro klimatas blogas, šiame darbe niekas nepagerins klimato, tai kodel pavaduotoja nesistenge pagerint klimato? labai gerai kad suprato, tegu kitur klimatą gerina sekmes.

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video