2024/04/30

 

VIDAS ZULONAS – REIKIA JAUSTI, KADA IŠEITI

Paskutinė kovo diena Vidui Zulonui, UAB „Kupiškio vandenys“ direktoriui, buvo ir paskutinė jo darbo diena. Tą dieną V. Zuloną į užtarnautą poilsį išlydėjo rajono vadovai. Už ilgametį, sąžiningą darbą, profesionalumą, patirties sklaidą ir pasiektus darbo rezultatus jam įteikta Savivaldybės padėka.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Telefonu vakar V. Zulonas atsiliepė gerai nusiteikęs ir patvirtino, kad jau pradeda mėgautis poilsiu. Kol kas jokių konkrečių planų, ką veiks, neturi. Žinoma, rankų sudėjęs nesėdės. Laukia pavasario, vasaros darbai žmonos tėviškės sodyboje. Daugiau laiko galės skirti savo pomėgiams – vasarą kelionėms motociklu po Lietuvą, o žiemą – kalnų slidinėjimui.

V. Zulonas paskutinėje darbovietėje, kuri keitė savo pavadinimus, kol galiausiai tapo UAB „Kupiškio vandenys“, dirbo dvidešimt trejus metus. Daug metų ėjo vyr. inžinieriaus pareigas, o nuo 2016 metų pabaigos tapo ir šios įmonės vadovu. Iš pradžių šias pareigas ėjo laikinai, o nuo 2017 metų patvirtintas direktoriumi.

Plačiau skaitykite balandžio 2 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF (4 Eur/mėn.)

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Labai atsakingas, pareigingas, padorus, aukštos moralės žmogus.Sveikatos, namų židinio jaukumo, lai planai ir svajonės veda nauju gyvenimo pilnatvės keliu.

  • Labai atsakingas, pareigingas, padorus, aukštos moralės žmogus.Pažįstu asmeniškai, todėl Tau Vidai linkiu sveikatos, namų židinio jaukumo, lai planai ir svajonės veda nauju gyvenimo pilnaties keliu. Sėkmės!

  • SUNKU BUS RASTI KAS JĮ PAKEIČIA AUKŠTAI IŠKĖLĖ SĄŽININGUMO KARTELĘ ŽMOGUS IŠ DIDŽIOSIOS RAIDĖS.

  • Maladec viriokas

Rekomenduojami video