2024/07/27

 

LOVOS GALVŪGALIO PASIRINKIMAS PAGAL MIEGAMOJO STILIŲ

Lova su patogiu ir dekoratyviu galvūgaliu turi daug privalumų. Be sienos apsaugos nuo nešvarumų, tai labai įdomus miegamojo dekoro elementas. Jis patraukia dėmesį ir suteikia interjerui itin jaukios atmosferos. Svarstote, kokį galvūgalį pasirinkti savo lovai?

Kaip rodo pavadinimas, galvūgalis yra skersinė ir paaukštinta lovos sienelė, ant kurios remiasi pagalvė. Pagrindinė konstrukcijos funkcija yra apsaugoti sieną nuo įbrėžimų, nešvarumų ir galimų pažeidimų. Verta prisiminti, kad lovos galvūgalis gali būti prie jo pritvirtintas visam laikui ir sudaryti neatskiriamą jos dalį, tačiau tai nebūtinai turi būti. Šiuo metu vadinamasis modulinės galvos atramos, kurios gali būti laisvai priderinamos prie interjero charakterio.

Minkšta galvos atrama, padengta audiniu, suteikia patogią atramą nugarai ir galvai, o tai labai padidina poilsio komfortą. Jei kiekvieną laisvą akimirką planuojate praleisti miegamajame, žiūrėdami televizorių ar skaitydami knygas, įsirengti minkštą galvūgalį taps tiesiog būtina.

Kokį lovos galvūgalį turėtumėte pasirinkti, kad jis atitiktų jūsų miegamojo dekorą?

Išsirinkti galvos atramą – nemenkas iššūkis, juolab kad baldų parduotuvių pasiūla itin patraukli. Galvūgalį reikėtų derinti prie interjero stiliaus ir mūsų individualių poreikių, o tiksliau – prie laisvalaikio praleidimo būdo prieš miegą. Puikiai prigludusi galvos atrama užtikrina komfortą ir elegantišką išvaizdą.

Aukšti, minkšti galvūgaliai buvo labai populiarūs jau daugelį metų, suteikiantys miegamajam jaukią atmosferą ir prabangų vaizdą. Šio tipo galvūgaliai yra privalomas prancūziško ir spalvingo Niujorko stiliaus miegamojo įrangos elementas. Jie gali būti įvairių formų ir puikiai derėti su minkštomis lovomis. Jei lovos pagamintos iš medžio, geriausiai atrodys klasikiniai ir minimalistiniai galvūgaliai.

Galvūgalis žavingam miegamajam

Įrengiate išskirtinį miegamąjį glamūriniu stiliumi ir nežinote, koks galvūgalis tiks? Šiuo atveju geriausia turėti minkštą, dygsniuotą galvūgalį, aptrauktą storu audiniu (pvz., aksomu, pliušu ar zomša).

Dygsniuoti galvūgaliai yra įvairių spalvų – nuo ​​baltos iki juodos. Žavingame interjere yra intensyvių atspalvių, tokių kaip rožinė, raudona arba violetinė, galvos atramos. Tačiau jei jums labiau patinka šiek tiek prislopintos spalvos, galite rinktis smėlio, tamsiai mėlynos arba pilkos spalvos galvūgalį.

„Seospiders“ inf. ir nuotrauka

Užs. Nr.580

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Kai pagalvoji, kas kam ploja , taigi dauguma buvusio susodintų , ploja , kam ? Savo sąžinei , ar naujam imperatoriui ?

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video