2024/07/27

 

CHARKIVE IDENTIFIKUOTA 14 ŽMONIŲ, ŽUVUSIŲ PREKYBOS CENTRE

Charkive identifikuota 14 žmonių, žuvusių prekybos centre. EPA-ELTA nuotrauka

Charkive identifikuota 14 žmonių, žuvusių gegužės 25-ąją prekybos centre „Epicentr“, tarp jų – 17-metis vaikinas, kurio kūnas buvo rastas gegužės 27-osios rytą.

Tai pirmadienį feisbuke pranešė Nacionalinės policijos Vyriausiosios valdybos Charkivo srityje Tyrimų valdybos viršininkas Serhijus Bolvinovas, kuriuo remiasi „Ukrinform“.

„DNR tyrimai mums padėjo atpažinti dvylika priešo smūgio aukų. Dar du žmonės buvo atpažinti beveik iškart, vietoje. Paieškų operacija tęsiama, šio darbo nenutraukiame. Tęsiamas ir identifikavimas. Žuvusiųjų kūnus galėsime grąžinti artimiesiems, kai tik baigsis paieškos ir atpažinimas“, – informavo S. Bolvinovas.

Jo duomenimis, nustatyta, kad tarp žuvusiųjų yra du nepilnamečiai.

„Šįryt rasti palaikai yra 17-mečio Kyrylo. Vaikinas gyveno Charkive ir tą dieną, kaip ir dešimtys kitų miestiečių, atėjo į prekybos centrą. Jį pavyko atpažinti pagal DNR – mėginių davė velionio mama“, – papasakojo pareigūnas.

Anot S. Bolvinovo, gegužės 27-ąją buvo aptikti dar vienos aukos palaikai.

„Darbinių drabužių likučiai leidžia daryti išvadą, kad tai – vienas iš prekybos centro darbuotojų. Vyksta identifikacija“, – pažymėjo S. Bolvinovas.

Kaip jau buvo pranešta, gegužės 25-ąją rusai smogė prekybos centrui „Epicentr“ Charkivo miesto Kyjivo rajone, žuvo mažiausiai 17 žmonių, tarp jų – 12 metų mergaitė. Žuvusiųjų kūnų tebeieškoma.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video