2024/04/28

 

NAUJŲJŲ SUTIKTUVĖS – SU GYVA MUZIKA KAVINĖSE AR SU DRAUGAIS, ŠEIMA

Unsplash nuotrauka

Praėjus Kalėdoms, daugelio galvoje ima kirbėti Naujųjų Metų sutikimo planai. Naujametė naktis paprastai yra tikras darbymetis restoranams, kavinėms. Netrūksta užimtumo ir kaimo turizmo sodyboms.

Ar taip bus ir šiais metais? Ar planuoja kupiškėnai švęsti ir kaip?

Jurga BANIONIENĖ

Šiemet pasyvesni

Naujametei nakčiai intensyviai ruošiasi Kupiškyje veikiančios kavinės. Restoranas „Provinsalis“ savo „Facebook“ paskyroje kviečia visus sutikti Naujuosius Metus su vakaro vedėja ir dainininke Meda Borisaite, rytietiškų šokių studijos programa, fejerverkais ir diskoteka iki ryto.

Pakalbintas restorano vadybininkas Šarūnas Pažemys sakė, kad žmonės teiraujasi, rezervuoja vietas, bet ne taip aktyviai kaip pernai ar užpernai.

„Šįmet juntamas pasyvumas. Mes rezervuojame stalus. Jie šešiaviečiai, tad rekomenduojame, kad būtų tiek asmenų, bet gali būti ir daugiau, mažiau, priimsime taip, kaip kas pageidauja. Vis dėlto dažniausiai švęsti nori kompanijos. Šiandien jau užsakyta daugiau negu pusė vietų (kalbėjomės trečiadienį – aut. past.), dar yra trys laisvi stalai“, – pasakojo Š. Pažemys.

Plačiau skaitykite gruodžio 30 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • O man Provinsalis pati geriausia Kupiškyje vieta kur pačiam gera pabūti ir svečia pavaišinti ir maistas skanus ir jo pateikimas ir aplinka jauki graži ir aptarnavimas kultūringas malonus , sėkmės gerų Naujųjų metų .

  • Provinsalis buvo įdomus kol naujas. Bet tai viso labo užeiga su reklama už eurą, o faktas už centą. Nusipelno nemažai kritikos tiek maistas, tiek aptarnavimas. Kupišky kažko nepasirinksi. Tik tiek.

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video