2024/04/27

 

KĄ ŽIŪROVAMS GALI PASIŪLYTI JONŲ SOSTINĖS ARENA?

Pexels nuotrauka

Jonava, nors ir nėra didelis miestas, tačiau gali pasigirti daugiafunkcinės paskirties sporto arena. Joje yra sudarytos visos sąlygos sportinei ir kultūrinei veiklai. Jonavos arenos renginiai savo lygiu nenusileidžia tiems renginiams, kurie vyksta Lietuvos didžiuosiuose miestuose.

Ką galima organizuoti Jonavos arenoje?

Jonavos arenoje galima organizuoti badmintono, bokso, įvairių kovos menų krepšinio, ledo ritulio, rankinio, salės futbolo, sportinių šokių ir kitokias sporto varžybas. Ypač daug sirgalių sutraukia šioje arenoje vykstančios Lietuvos krepšinio lygos ir tarptautinės varžybos. Arenos tribūnose telpa iki 2200 žiūrovų. Pirmajame jos aukšte veikia restoranas „Charlie Pizza“.

Trečiame aukšte renginių metu lankytojus aptarnauja VIP baras. Šiame pastate taip pat yra įrengta 40 vietų konferencijų salė, yra daug erdvių patalpų sportininkams ir kultūrinių renginių dalyviams, čia veikia masažinė vonia su sauna. O pati arena renginių dalyvių yra giriama už puikią akustiką, aukštos kokybės technines įgarsinimo ir apšvietimo galimybes.

Kokiais kultūriniais renginiais arena džiugina jonaviečius?

Jonavos arenoje taip pat vyksta daug įsimintinų kultūrinių renginių. Tarp jų – renginiai, kurie skirti visai šeimai, įvairūs muzikiniai pramoginiai šou, festivaliai, aukšto meninio lygio koncertai.

Vienas įspūdingiausių Jonavos arenos renginių – tai tarptautinis muzikos festivalis, kuriame noriai dalyvavo žinomiausi Lietuvos ir užsienio šalių atlikėjai. Šis renginys buvo sutraukęs minias žiūrovų, kurie po jo dar ilgai dalijosi patirtais įspūdžiais.

Kokią ekonominę ir moralinę naudą Jonų miestui duoda šaunioji jo arena?

Į Jonavos arenoje vykstančius renginius susirenka ne tik patys jonaviečiai, bet ir atvažiuoja dideli būriai žiūrovų iš gretutinių rajonų, kitų Lietuvos kampelių. Tai leidžia rajonui iš kultūrinio turizmo uždirbti daugiau pinigų, o tai akivaizdžiai prisideda prie vietinės ekonomikos stiprinimo.

Be to, ši arena taip pat skatina kultūrinį ir sportinį bendradarbiavimą su partneriais iš Lietuvos ir užsienio šalių, kas labai prisideda prie paties miesto dvasinio klestėjimo, jo įsiliejimo į bendrą europinį kontekstą kultūros ir sporto vystymo prasme. Visa tai leidžia arenos pritaikymo universalumas ir lengvas prieinamumas visiems visuomenės sluoksniams.

„Market Rats“ inf.

Užs. Nr.1439

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video