2024/04/27

 

PO TRUMPOS KARJEROS ROKIŠKYJE – Į ANKSTESNĘ DARBOVIETĘ

Kupiškio socialinių paslaugų centre direktoriaus pavaduotoja socialiniams reikalams pradėjo dirbti Aušra Mykolaitienė. Autorės nuotrauka

Nuo lapkričio 6 dienos Kupiškio socialinių paslaugų centras turi direktoriaus pavaduotoją socialiniams reikalams.

Laimėjusi skelbtą konkursą, šias pareigas pradėjo eiti buvusi darbuotoja, globos centrui vadovavusi Aušra Mykolaitienė. Pastaruoju metu ji buvo palikusi šią įstaigą ir darbavosi Rokiškyje.

Jurga BANIONIENĖ

Karjeros pokyčiai

„Socialinėje srityje dirbu daugiau kaip 20 metų. Karjerą pradėjau nuo vaikų globos namų, paskui dirbau mokykloje, rajono Savivaldybėje. 2019 metais atėjau į Kupiškio socialinių paslaugų centrą, buvau globos koordinatorė, dirbau su globėjais, globojamais vaikais, vėliau tapau globos centro padalinio vadove.

Šių metų birželį išėjau iš Kupiškio socialinių paslaugų centro, nes laimėjau direktoriaus pavaduotojos socialiniams reikalams konkursą Rokiškio socialinės paramos centre. Jie teikia tokias pat paslaugas, kaip mes.

Pabandžiau, kadangi norėjau naujos veiklos, platesnės srities, o Kupiškyje nebuvo tinkamos pozicijos“, – pasakojo nauja pavaduotoja.

Nors Rokiškyje dirbo tik tris mėnesius, A. Mykolaitienei tai buvo gera proga išbandyti šią naują veiklą, iš arčiau susipažinti su pavaduotojos darbu.

„Kai buvo paskelbtas konkursas Kupiškio socialinių paslaugų centre, nutariau pabandyti. Nors nelabai tikėjausi, nes nesu jokios politinės partijos narė, džiaugiuosi, kad pavyko.

Jau dabar matau, kad vandenys platūs, turime penkis padalinius, skirtingos veiklų funkcijos – darbas su šeimomis, riziką patyrusiais žmonėmis, senjorais, neįgaliaisiais.

Su daug kuo reikia susipažinti, nors tiek metų čia dirbau, bet keičiasi dokumentacija, įstatymai, tvarkos aprašai. Sritis plati, įdomi.

Mano pagrindiniai uždaviniai – atsakomybė už teikiamas paslaugas, jų koordinavimas, kad būtų tinkama paslaugų kokybė, jos būtų prieinamos klientams. Jau pradėjau susipažinti su visais padaliniais, tvarka, taisyklėmis, koordinuosiu jų darbą“, – kalbėjo A. Mykolaitienė.

Plačiau skaitykite lapkričio 18 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Sėkmės darbuojantis.

  • Nuostabus žmogus, ačiū, kad teko Jus pažinti

    • Žuvis ieško kur giliau, žmogus – kur geriau

    • Sėkmės Aušryte!!!

  • Labai jau plasnojanti nuo vieno darbo prie kito šita mergelė, niekur neužsibūnanti…. Kažin kodėl?

  • Sėkmės Jums, miela Aušra!

  • Gaila, kad gabi specialistė Rokiškyje nebuvo tinkamai priimta ir įvertinta. Visas kolektyvas pastebėjo kompetencijas, toleranciją, dėmesingumą.

  • Šauni moteris

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video