2024/04/28

 

KAM NAUDOJAMI GILUMINIAI VANDENS SIURBLIAI?

Irrigation systems in a green vegetable garden

Giluminiai siurbliai pritaikyti dirbti vandenyje ir leidžia siurbti skysčius iš labai didelio gylio. Giluminiai siurbliai yra būtini, be kita ko, norint gauti vandenį iš giluminio šulinio, tačiau tai nėra vienintelis jų pritaikymas. Panardinamieji siurbliai sėkmingai naudojami namų ūkiuose ir įvairiose pramonės šakose. Daugiau informacijos rasite pardavėjo puslapyje, o mes apžvelkime svarbiausius faktus.

Teigiamos tokių siurblių savybės:

  • Žemas triukšmo lygis;
  • Elementari instaliacija;
  • Gebėjimas dirbti ilgą laiką, nes vanduo, į kurį panardinamas siurblys, tuo
  • pačiu metu aušina jo variklį, neleidžiant jam perkaisti;
  • Aukštas efektyvumo lygis.

Kam naudojami povandeniniai siurbliai?

Giluminis siurblys pirmiausia naudojamas vandeniui išgauti iš vertikalių požeminio vandens įleidimo angų, pavyzdžiui, gilių šulinių, ir iš vandens rezervuarų. Atminkite, kad geriamojo vandens siurbliai turi turėti atitinkamus higienos sertifikatus. Panardinamieji siurbliai taip pat naudojami daugelyje pramonės šakų, įskaitant naftos pramonę naftos gavybai ir kasybos pramonę požeminių konstrukcijų nusausinimui. Jie taip pat naudojami alaus pramonėje, vandens ir nuotekų sistemose bei žemės ūkyje. Su jų pagalba taip pat galite išgauti mineralinį ir terminį vandenį, netgi pumpuoti jūros vandenį. Šie įtaisai gali būti monoblokiniai, tokiu atveju variklis integruotas su rotoriumi, arba spiraliniai, t.y. veikiantys sliekinio mechanizmo pagrindu. Panardinamasis siurblys turi būti energiją taupantis, patikimas ir ekonomiškas.

Taip pat yra daug kitų giluminio siurblio pranašumų. Giluminio siurblio niekada nereikės užpildyti, nes jis visada yra panardinamas. Jie  nepritrauks oro per nedidelius vamzdžių ar jungčių nuotėkius, dėl kurių paviršiaus siurbliai gali būti labai neefektyvūs

Kiek vandens jums reikia kasdien? Kokia energija siurblys bus varomas? Ar jūsų vanduo visada labai švarus, ar kartais jame yra priemaišų? Ar jūsų siurblys skirtas buitiniam, žemės ūkio ar kitam naudojimui? Tai yra klausimai, į kuriuos atsakymus turės žinoti siurblio pardavėjas, kad padėtų jums rekomenduoti geriausią sprendimą. Galite pastebėti, kad daugelyje giluminių siurblių charakteristikų yra sudėtingos srauto ir gylio diagramos, todėl svarbu žinoti, kokios naudos jums reikia iš siurblio, prieš pradedant ieškoti konkretaus giluminio siurblio modelio. Jei ieškote efektyvių, patikimų ir didelio efektyvumo giluminių siurblių, rekomenduojame išsamiai susipažinti su rinkoje esančiais modeliais.

„SEOvoras“ inf. ir nuotrauka

Užs. Nr.898

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video