2024/04/26

 

MISTINIAI DETEKTYVAI IR TRILERIAI – SKAITINIAI, GNIAUŽIANTYS KVAPĄ

perkuknyga.lt nuotrauka

Fantastinių istorijų gerbėjai tikrai žino, kad mistiniai detektyvai bei trileriai gali sukelti itin stiprią ir neįveikiamą priklausomybę. Žinoma, tokia priklausomybė neturi šalutinio poveikio, o ir laisvalaikis, pasirinkus tokio žanro knygas, visada suplanuotas.

Mistinių detektyvų, trilerių ir kitų knygų racionalia kaina galite rasti, https://www.perkuknyga.lt/ parduotuvėje.

„Paskutinis namas Nereikalingųjų gatvėje“ – mistinis detektyvas, pranokstantis lūkesčius

„The New York Times“, kalbėdami apie Catriona Ward kūrinį „Paskutinis namas Nereikalingųjų gatvėje“, apibūdino jį, kaip romaną, įgalinantį šiurpinančią kelionę į pačią paslaptingiausią vietą pasaulyje, t. y., žmogaus sąmonę. Šis mistinis detektyvas intriguoja ir verčia daryti neteisingas išvadas, kartais šiurpina, bet taip įtraukia, kad net užvertus paskutinį knygos puslapį, ji dar ilgai Jus „laiko“ ir nepaleidžia. Jeigu ieškote nenuspėjamo siužeto detektyvo, tai ši knyga yra būtent tai, ko Jums reikia.

„Laiko kilpos“ – mistinis detektyvas, kupinas veiksmo bei emocijų

Pakitusi laiko tėkmė – priežastis, nulėmusi tai, kad pagrindiniai Blake Crouch detektyvo „Laiko kilpos“ herojai buvo priversti daug paaukoti tam, kad neprarastų savo praeities bei prisiminimų. Šį mistinį detektyvą, kurį „BookRiot“, „Time“ ir „NPR“ paskelbė metų knyga, galima įvardyti kaip vieną geriausių mokslinės fantastikos kūrinių, kuris idealiai perteikia emociją. Šis intelektualus bei kupinas veiksmo detektyvas tarsi neša žinią, kurią Jums būtina sužinoti.

„Kvietimas“ – šiuolaikinis mistinis trileris

Ar kada nors susimąstėte, kad jaunystės klaidos gali Jus pasivyti ten, kur mažiausiai to tikitės? Mistinis trileris „Kvietimas“ pasakoja apie pavojus, tykančius socialiniuose tinkluose. Šis rašytojos Laura Marshall kūrinys sulaukė milijonų skaitytojų dėmesio visame pasaulyje. Be jokios abejonės jis patiks ir Jums.

„Aukojimo pelkė“ – mistinis romanas, tituluojamas geriausiu metų debiutu

Susanne Jansson darbas „Aukojimo pelkė“ daugelio yra vertinamas, kaip geriausias metų debiutas mistinių detektyvų kategorijoje. Šį detektyvą pelnytai galima vadinti keliančiu šiurpą, nes siaubo bei įtampos siužeto linijos yra puikiai išplėtotos. Tamsi ir paslaptinga istorija įtraukia skaitančius bei verčia susimąstyti apie dalykus, apie kuriuos įprastai nesusimąstome.

perkuknyga.lt inf.

Užs. Nr. 63

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video