2024/04/24

 

KOSHI VARPELIAI – TOBULU SKAMBESIU PASIŽYMINTIS RANKŲ DARBO INSTRUMENTAS

soundmystery.com nuotrauka

Sodriu bei hipnotizuojančiu skambesiu išsiskiriantys Koshi varpeliai yra tas instrumentas, kurį verta įsigyti kiekvienam. 

4 stichijų Koshi varpeliai

Vanduo, oras, ugnis ir žemė – tai keturios stichijos, kurias atspindi tobulai akustiškai suderinti Koshi varpeliai. Kalbant apie šiuos varpelius, būtina paminėti, kad jie, priklausomai nuo stichijos, kurią atstovauja, išsiskiria savo intensyvumu bei tonalumu. Žemės elementą atspindintis varpelis, tiksliau jo garsas, pavyzdžiui, „atvaizduoja“ stabilumą, nuoseklumą bei tvirtą pagrindą po kojomis. Vandens elementą atspindinčių Koshi varpelių garsas „atvaizduoja“ jausmus bei emocijas. Aktyvumą, kūrybą bei intuiciją „atvaizduoja“ ugnies elemento Koshi varpeliai, o lengvumą, racionalų mąstymą, bendravimą bei judrumą – oro elemento Koshi varpeliai.

Koshi varpeliai atspindi horoskopo ženklus bei čakras

Koshi varpeliai atspindi visus dvylika zodiako ženklų, pradedant ožiaragiu ir baigiant šauliu, bei 7 pagrindines čakras, laikomas energetiniais bei psichiniais centrais, kuriuose yra sukauptos žmogaus gyvybinės jėgos. Šie tikslingai sureguliuoti, cilindro formos, iš aštuonių stygų susidedantys autentiški muzikos instrumentai padeda išlaisvinti čakras bei pasiekti ramybės bei pusiausvyros būseną.

Koshi varpelių panaudojimas

Ekspertų teigimu, Koshi varpeliai gali būti plačiai panaudojami. Jie yra neatsiejami nuo meditacijos, garso terapijos seansų ir kitų praktikų, kuriuose yra siekiama visiško atsipalaidavimo ar nusiraminimo. Šie varpeliai raminančiai veikia įvairaus amžiaus žmones, todėl didelė dalis mažamečius vaikus auginančių tėvų, kurie jau spėjo įsigyti šiuos varpelius, teigia, kad jų skleidžiamo garso raminantis poveikis iš tiesų yra įspūdingas.

Daugiau apie šį visame pasaulyje populiarų instrumentą sužinosite svetainėje: https://www.soundmystery.com/lt/products/category/koshi-chimes-33/.

Koshi varpeliai yra sukurti naudojimui patalpose

Bambukas – tai medžiaga, naudojama Koshi varpelių gamybai. Gaminiai iš bambuko, kaip žinia, yra jautrūs tokiems veiksniams, kaip drėgmė bei oro pokyčiai, o tai reiškia, kad subtiliu dizainu pasižyminčius Koshi varpelius patartina kabinti sausose patalpose, nes pakabinus šiuos varpelius lauke ženkliai sumažinsite jų „tarnavimo“ trukmę bei pastebimai pakenksite jų tobulam skambesiui.

soundmystery.com inf.

Užs. Nr. 64

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video