2024/04/19

 

CUKRAUS VATA IR ZEFYRINIS KREMAS – DIEVIŠKI SALDUMYNAI KIEKVIENAM

candypop.lt nuotrauka

Sakoma, kad sveikas gyvenimo būdas ir saldumynai nėra suderinami, tačiau su šiuo teiginiu būtų galima pasiginčyti. Kiekvienoje mityboje turi būti išlaikytas balansas tarp produktų, kuriuos būtina vartoti, ir tų produktų, kuriais galima reguliariai pasilepinti. Saldumynai kaip tik ir yra tokie gaminiai.

Saldumynų asortimento įvairovė

Visi, net ir tie, kurie garsėja išskirtiniu skoniu, tikrai turi mėgstamą saldumyną, kurį gali įvardyti, kaip savo mažytę nekaltą nuodėmę. Saldumynai, žinoma, nėra vaistai, tačiau jų valgymas, greičiausiai, prisideda prie laimės hormonų išsiskyrimo, nes dideliai daliai žmonių gerina nuotaiką. Jeigu vis dar esate idealių saldumynų, kurie atitiktų Jūsų skonį, paieškose, galėtume lažintis, kad juos rasite, sekdami šią nuorodą: https://candypop.lt/k/saldumynai/. Sekdami minėtą nuorodą, rasite daugybę įvairių, kruopščiai atrinktų bei savo vardą pasaulyje užsitarnavusių rūšių saldumynų, atkeliavusių ir Amerikos, Japonijos ir kitų šalių. Atsižvelgiant į tai, kad saldumynų asortimentas yra platus, šiandien trumpai pakalbėsime tik apie cukraus vatą ir zefyrinį kremą.

Cukraus vata – saldumynas, panašus į medvilnę

Cukraus vata tikrai yra tas saldumynas, kuris visada asocijuojasi su didesnėmis miestų šventėmis, festivaliais ar stovyklomis. Suaugusiesiems sunku tai pripažinti, bet jie mielai šiuo gardėsiu pasilepintų ir patys, nes jis primena nerūpestingą vaikystę ir tą jausmą, kai tėveliai, seneliai ar krikšto tėvai „įteikdavo“ didžiulį cukraus vatos „balionėlį“. Gera žinia yra ta, kad Jums nereikia laukti artimiausios miesto šventės, kad galėtumėte pasimėgauti vaikystės skoniu ar pradžiuginti savo atžalas, ar anūkus: sekdami minėtą nuorodą, rasite tobulą DR. PEPPER cukraus vatą, kuria galėsite lepintis, nors ir kasdien!

Zefyrai – purus saldėsis, nepaliekantis abejingų

Iš kiaušinių baltymų, cukraus ir vaisių košelės pagaminti zefyrai Amerikoje yra vienas populiariausių saldėsiu. Apskaičiuota, kad kiekvienais metais svajonių šalies gyventojai suvalgo virš 40000 tonų šių skanėstų. Lietuvoje šis kiekis, žinoma, kuklesnis, bet vis tiek įspūdingas.

Zefyrų gerbėjai visame pasaulyje savo dieną pradeda nuo saldžių pusryčių, kuriuos įgalina zefyrinis kremas MARSHMALLOW FLUFF. Šis kremas savo skoniu nenusileidžia įprastiems zefyrams, tačiau ryto ritualus padaro laukiamais ir skaniais. Pažymėtina, kad šiame kreme nėra riebalų, blogojo cholesterolio bei gliuteno, be to, galima rinktis skirtingų skonių kremus.

candypop.lt inf.

Užs. Nr. 65

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video