2024/04/25

 

AR SVARBU KUR ŽIŪRIME ŽINIAS IR KAIP TAUSOJAME SAVO TV?

Vidaxl.lt nuotrauka

Beveik visuose namuose stovintys TV stovai ir pranogų centrai yra funkcionalūs baldai. Juose mes laikome televizorių ir visus jo komponentus. Norime, kad kad elektronika būtų saugiai ir tvarkingai sudėta. Tačiau viskas turi gražiai atrodyti ir derėti prie kambario aplinkos. Ar ne taip? Kartais žmonės įsigyja funkcionalų stovą, kuris puikiai tinka technikai, tačiau darko namų aplinką. Prieš perkant būtina įvertinti visus aspektus. Pateiksime keletą stilių, kurie gali Jums pagelbėti renkantis.

Atverčiamas stovas

Ar kada jautėtės taip, kad negalėtumėte atsitraukti nuo televizoriaus ar kitų išmaniųjų technologijų. Labai sunku visą dieną ištverti nežiūrint į ekraną. Galima pasinaudoti spintelėmis, kurios uždaro pramogų centrus, tarsi paslėpdamos traukos centrą ir atskiriančios poilsio zoną. Dažnai tokiuose balduose būna daug spintelių, ir stalčių, kur galima sudėti DVD, nuotolinio valdymo pultelius, žaidimų konsoles. Masyvi mediena puikiai dera prie kambario estetikos.

Plaukiojančios lentynos

Jei nežinote kokį stovą pasirinkti arba jei neturite daug vietos, galima išbandyti “plaukiojančių” lentynų variantą. Tokie TV stovų komplektai padeda akcentuoti pramogų vietos aplinką ir tuo pačiu užima mažiau vietos. Šiuo atveju televizorių reikia pritvirtinti prie sienos ir pridėti ilgą lentyną arba jų grupę – viskas priklauso nuo Jūsų poreikių. Taip pašalinsite netvarką namuose, nes daiktai turės savo vietas ir juos bus galima tvarkingai paslėpti lentynų skyriuose.

Televizoriaus spintelė

Jei negalite apsispręsti ar norite tvirtinti televizorių prie sienos, ar įsigyti TV stovą – galima rinktis televizoriaus spintelę prie kurios bus TV stovai ir pramogų centrai  . Pritvirtinkite televizorių prie sienos, o po jo pastatykite staliuką. Turėsite vietos TV priedeliui, DVD grotuvui, žaidimų konsolei ir kitiems svarbiems namų įrenginiams. Jei vis dėl to nuspręsite, kad nenorite pakabinti televizoriaus ant sienos, tai taip pat ne bėda – staliukas jį išlaikys.

Minimalistinis variantas

Galbūt Jūsų šūkis – mažiau yra daugiau? Tokiu atveju rinkitės minimalistinį stilių – pritvirtinkite televizorių prie sienos ir šalia pakabinkite kelias lentynas, kuriose galėsite sudėti pagrindinius daiktus. Ne visi nori sekti mada ir turėti pramogų centrą. Rinkitės tai, kas Jums patinka. Norite turėti tik vieną baldą, prašom. Svarbu, kad Jums būtų patogu ir galėtumėte sudėti pagrindiniu daiktus į saugias vietas. Toliau nuo vaikų, gyvūnų ir net dulkių.

Baldų harmonija ir novatoriškumas

Įsileiskite naujoves į savo namus, jei vertinate technologijų naujoves. Tada Jūsų namuose tikrai yra pramogų centras ir jam reikia vietos. Pasinaudokite net tokiais praktiškais sprendimais kaip lentynų apšvietimas ir lengvai atidaromos stovų durelės. Ar verta investuoti į tokias smulkmenas? Dažniausiai taip, nes tai baldai kurie bus naudojami beveik kasdien.

Monitoriaus stovas

Pamirškime apie laikus, kai kompiuteris ir jo ekranas užgriozdindavo mūsų namus ir stalus. Dabar dalima susikurti elegantišką darbo arba poilsio zoną, nes naujieji įrenginiai yra daug mažesni ir kompaktiškesni. Jų gamintojai rūpinasi ne tik įrenginio vidaus funkcionalumu, bet ir išorės dizainu. Todėl pramogų centrai puikiai derės su kambario aplinka ir net ją papildys. O baldų medžiagos pasirinkimas priklauso nuo bendro patalpos stiliaus.

Tinkamai parinkta kambario aplinka ne tik padeda atsipalaiduoti, bet ir rūpinasi Jūsų sveikata. Televizoriaus ir kiti ekranai yra tinkamu atstumu nuo Jūsų ir vaikų akių. Taip pat suteikiama galimybė patogiai įsitaisyti ir pamiršti tokias bėdasm kaip nugaros ar kojų skausmai. Gerai apgalvokite televizoriaus ar pramogų centro stovo pasirinkimą. Nes šis baldas papildys Jūsų namus ne vienerius metus.

Vidaxl.lt informacija

Užs. Nr. 29

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video