2024/04/23

 

BLOGŲ MINČIŲ ATSIKRATYMO DIENĄ DAUGUMAI REIKS PAGALBOS

Unsplash nuotrauka

Gruodžio 31 d. horoskopas

Ši diena – blogų minčių atsikratymo diena, mat įžengiant į Naujuosius metus visą blogį reikia palikti, kad jis nesektų iš paskos. Lietuvoje yra paprotys pririšus už virvės seną kelmą pertempti per visą kaimą (centrinę miesto gatvę), kad jis sugertų visą blogį, o po to sudeginti.

AVINAS. Iki pat vakaro nuotaika bus ne iš gerųjų. Pasitaikys nemalonių pokalbių. Visgi vakare jūsų sieloje pradės daugėti vidinės harmonijos, o gardžios vaišės maloniai atpalaiduos ir kūną.

JAUTIS. Jeigu šį rytą per anksti atsikelsite ar pakilsite jausdami pagirių sindromą, tai visą dieną atrodysite mieguisti, stokosite energijos. Tik vakare tapsite žvalesni ir gebėsite sulaukti Naujųjų metų.

DVYNIAI. Nenustygsite nuo pat ryto. Galbūt dėl to, kad kiti reikalaus jūsų dėmesio, o gal ir jūs ieškosite draugijos. Regis, blaškysitės nuo vienų prie kitų, negalėdami pasirinkti. Tai reiškia, kad Naujųjų vakarą galite likti vieni.

VĖŽYS. Domins vieši renginiai, svetimi reikalai. Regis, nuo pat ryto rūpinsitės kitais, o tai bus nelengva, nes dažniau girdėsite ne dėkingumo žodžius ir komplimentus, o priekaištus. Vakaras gali būti smagus, jeigu pasirinksite tinkamą draugiją. 

LIŪTAS. Tikėtina, kad nemažai būsite nutolę nuo namų. O jei visgi Naujuosius metus sutiksite namuose, turbūt tik trumpam atsitrauksite nuo interneto, nes įdomiau bus tai, kas vyksta kažkur toli.

MERGELĖ. Šiandien didesnio jūsų pasirūpinimo prireiks artimam žmogui arba augintiniams. Regis, kartu su gyvenimo partneriu planuosite pokyčius, naują gyvenimo būdą, vietą ir pan.

SVARSTYKLĖS. Nuo ryto nuotaiką drums artimi žmonės, partneris. Nesantaika mažins norą kartu sutikti Naujuosius. Vakaro situacija vienaip ar kitaip pakreips santykius, galbūt atneš ir rimtesnių permainų.

SKORPIONAS. Šiandien galite nekaip jaustis, bet vis tiek stengsitės apsitvarkyti, pasipuošti, kad kažkam padarytumėte įspūdį. Naujuosius svarbu sutikti su sutuoktiniu, partneriu.

ŠAULYS. Šiandien norėsis pramogų arba jų be saiko reikalaus vaikai. Tai šiek tiek erzins arba atrodys, jog tai per daug kainuoja. Regis, iki vakaro išsemsite malonumų limitą ir Naujuosius jau norėsis sutikti ramiai, tvarkingai.

OŽIARAGIS. Namuose užsiimsite buitimi, tačiau stigs gero sutarimo su šeimos nariais. Regis, priekaištausite, kad jie nori ne to paties. Visgi naujametinis vakaras žada pramogą, nuotykį, aistrą, ypatingą dovaną ar pan.

VANDENIS. Iki pat vakaro daug judėsite, plepėsite, rašysite, apsipirkinėsite ir pan. Galbūt lankysite giminaičius, draugus. Vakare geriausia bus namuose. Naujuosius sutiksite su šeima.

ŽUVYS. Kad gerai jaustumėtės, jums reikės komforto. Regis, visą dieną norėsis smaguriauti. Galbūt ruošitės svečių priėmimui, todėl daug laiko skirsite vaišių ruošimui. Nepersistenkite – ne visada daug yra gerai. Svarbu sukurti draugišką mikroklimatą.

Karolina Konopackienė (ELTA)

Laikraščio „Kupiškėnų mintys“ prenumerata 2023 metams ir – dovanos! SPAUSK ČIA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video