2024/04/28

 

KENKĖJŲ NAIKINIMAS, KAIP TAI ATLIKTI GREITAI IR PAPRASTAI?

Kiekvienas yra susidūręs su vabzdžiais, kurie puikiai jaučiasi gyvendami šalia žmogaus. Jie gali greitai pamėgti jūsų erdvę, o atsikratyti jų gali būti labai sunku. Vasara – ne tik žmonių, bet ir vabzdžių mėgstamas metas. Būtent šiuo metų laiku kenkėjai dažniausiai šturmuoja butus ir nuosavus namus– namuose pasirodo uodai, musės, tarakonai, kartais net širšės.

Dažna daugiabučių namų problema – tarakonai. Kai tik atsiranda bent vienas iš gyventojų, jie pradeda plisti į kaimyninius butus ir aukštus. Tarakonai teikia pirmenybę virtuvei, nes maisto atliekos yra jų mitybos pagrindas. Jie labai atkaklūs ir nepretenzingi, greitai dauginasi, todėl su jais labai sunku susidoroti.

Skruzdėlės puikiai sutaria ir su žmonėmis, todėl gali sukurti visą skruzdėlynų tinklą keliems butams. Atsikratyti jų taip pat nelengva, kartais tenka naudoti kelių rūšių priemones ir tai retai padeda.

Ypač pavojingi kraują siurbiantys vabzdžiai – blakės ir blusos. Jie gali sukelti daug problemų, įskaitant alergijas ir niežus. Uodai ir musės yra mažiau pavojingi, bet taip pat erzina – vasarą jie tiesiogine to žodžio prasme gali nervinti.

Koks efektyviausias būdas atsikratyti kenkėjų?

Greičiausiai kiekvienas pirmiausia išbandome visas įmanomas liaudiškas arba populiarias kontrolės priemones, kurios rekomenduojamos parduotuvėje. Tačiau tokie metodai tiesiog atbaido vabzdžius ir po kurio laiko jie grįžta į savo buvusią buveinę.

Veiksmingos priemonės pasirinkimas priklauso nuo kelių niuansų:

  • Jei name vienu metu gyvena kelių rūšių kenkėjai, ar yra universalus

pasiruošimas juos naikinti?

  • Ar pasirinktas gaminys bus saugus žmonėms ir naminiams gyvūnėliams ir

nepažeis baldų proceso metu?

Teisingai į visus šiuos klausimus gali atsakyti tik kvalifikuoti specialistai, kurie žino ką reiškia kenkėjų naikinimas.

Kad kenkėjai amžiams paliktų jūsų namus, specializuotos tarnybos specialistai atlieka šiuos darbo etapus:

  • Preliminarus patalpų patikrinimas, siekiant nustatyti vabzdžių rūšis,

populiacijų dydžius, jų migracijos kelius.

  • Vabzdžių kontrolei skirtų priemonių nustatymas.
  • Patalpų paruošimas dezinfekcijos darbams.

Šiuolaikinės technologijos leidžia ypatingai kruopščiai apdoroti net tokias sunkiai pasiekiamas buto vietas kaip vėdinimo kanalai, kampai, įtrūkimai lubose.

  • Prevencinių priemonių, kad vabzdžiai nepasikartotų, vykdymas.

Tad apibendrinant, tikrai neverta kovoti patiems, geriau iškart kviestis šios srities specialistus.

 SEOvoras inf.

Užs. Nr.246

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video