2024/04/20

 

KAIP IŠSIRINKTI KOKYBIŠKĄ TELEFONO DĖKLĄ BEI KODĖL JIS YRA PRIVALOMAS?

Įsigijus naują išmanųjį telefoną vis kyla pagunda juo pradėti naudotis be jokios ekrano apsaugos ar dėklo. Šis toks neatsargus elgesys gali baigtis išmaniojo apliejimais tam tikrais skysčiais, subraižymais ar net skaudžiausiu variantu – sudaužymais. Tam, kad to išvengti, reikia išsirinkti tik kokybišką išmaniojo telefoną dėklą ir jam skirta apsauginę plėvelę. Nors ir atrodo, kad šiuos elementus pasirinkti yra labai paprasta, yra tam tikrų niuansų į kuriuos vertėtų atkreipti dėmesį. 

Kokie yra didžiausi pavojai, su kuriais susiduria išmanusis telefonas?

Nors ir kiekvienais metais skirtingi telefonų gamintojai pristato vis tvirtesnius ir patvaresnius įrenginius, jų būklė ir tarnavimo laikas priklauso ir nuo paties vartotojo priežiūros bei apsaugos. Vienas iš patikimiausių būdų, kaip apsaugoti savo išmanųjį telefoną – telefono dėklas. Jis leidžia stabiliau išmanųjį laikyti rankose, saugo nuo įbrėžimų, smūgių, purvo ir vandens. 

Išmaniojo telefono nugarėlė yra lygiai tokia pat svarbi, kaip ir jo ekranas, todėl tinkama jos apsauga yra privaloma. Yra atvejų, kai pažeista nugarėlė yra paveikta smūgio taip, kad jau reikia keisti net ir visą įrenginį. Tiesa, jeigu turite išmaniojo telefono draudimą, tuomet jis visas išlaidas padengs. Na, o jeigu ne, tuomet teks patiems pirkti naują telefoną.  Išmaniojo telefono dėklas padeda apsaugoti net ir esančias kameras! Taip pat šiltuoju metų laiku, telefono nereikėtų papildomai saugoti nuo sūraus vandens, smėlio bei karščio. O kaip žinia aukšta temperatūra gali pakenkti telefono baterijai ir ekranui, o smėlis gali subraižyti tiek nugarėlę, tiek ekraną. Nors ir šie smulkūs pažeidimai netrukdo kasdieniam išmaniojo naudojimui, tačiau ilgainiui jie sumažina jo atsparumą smūgiams. Net ir mažiausi įskilimai gali pakenkti sklandžiai įrenginio veiklai.

Pats geriausias pasirinkimas yra originalus telefono dėklas

Idealiausiai išmanųjį įrenginį apsaugo originalus dėkliukas. Taip yra todėl, nes jis yra tiksliai išmatuotas pagal visus telefono parametrus, nesmunka, tvirtai laikosi ant telefono nugarėlės ir neleidžia jokioms dulkėms patekti į telefono vidų. Šiuolaikinėje rinkoje gausu įvairiausių gamintojų dėkliukų, na, o populiariausi yra iPhone ir samsung dėklai

Renkantis dėklą, jį geriausia rinktis fizinėje parduotuvėje, kad galėtumėte išsirinkti labiausiai tinkantį ir patinkantį. Originalus dėklas turi būti šiek tiek pakilęs virš ekrano. Kad galėtumėte tai patikrinti, jums reikės pirštu perbraukti per ekraną ar dėkliuko kraštą. Būtent šis dėklas padeda apsaugoti ir telefono ekraną kritimo metu. Labai panašiu principu yra apsaugomos ir telefonų kameros. Neoriginalus dėklas palieka tarpelius, todėl į jį žymiai lengviau patenka nešvarumai.

Telefonų dėklų stilius bei funkcionalumas

Telefonų dėklų pasirinkimas šiai dienai yra itin platus – odiniai, permatomi, plastikiniai, silikoniniai, atverčiami ar net puošti brangiausiais akmenukais. Dėklas, kuris apsaugo jūsų išmanųjį telefoną, gali tapti net ir aprangos dalimi, kuri atliktu akcentinę funkciją jūsų įvaizdyje. Šiuo metu vis labiau populiarėja telefonų dėklai, kurie turi išorinę bateriją. Šis sprendimas leidžia visiškai nesirūpinti baterijos išsikrovimu. Taip pat prie savo išmaniojo telefono dėklo galite pritvirtinti kortelių laikytuvą, todėl norint atsiskaityti bankinę kortele – nereikės trauktis piniginės. 

Iš aksesuarų išmaniesiems yra patogūs ir laikikliai, žiedai ir stoveliai, kurie leidžia patogiau naudotis telefonu bei atlikti įvairiausias funkcijas žymiai paprasčiau. Žinoma, galite įsigyti išmaniojo telefono dėkliuką, kuris yra skirtas skirtingai sporto šakai (šiuolaikinėje rinkoje galima rasti itin patogius variantus, kurie nesukelia jokio papildomo diskomforto). 

Market Rats inf.

Užs. Nr. 1520

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video