2024/04/19

 

PATEKIMAS Į PARDUOTUVES – IŠTIKIMIAUSIŲ PIRKĖJŲ ATRANKA

Į parduotuvę „Kraštupėnai“ pirkėjai užlipa šiais laiptais. Dažnas juos sumaišo su netolimais laiptais, vedančiais tiesiai į „Sushi sport“ baro virtuvę. Vilės Leščinskienės nuotrauka

Į parduotuvę „Kraštupėnai“ pirkėjai užlipa šiais laiptais. Dažnas juos sumaišo su netolimais laiptais, vedančiais tiesiai į „Sushi sport“ baro virtuvę.
Vilės Leščinskienės nuotrauka

Kol atskirą įėjimą turinčios ne maisto prekių parduotuvės dirba ribodamos pirkėjų skaičių, kitos, bendrą įėjimo vietą su prekybos centrais turinčios, parduotuvės taip pat rado alternatyvą, kaip pirkėjus saugiai įsileisti. Tik deja, ne visi, norėdami jose apsipirkti, tą įėjimo vietą iš karto randa.

Vilė LEŠČINSKIENĖ

Ieškokite laiptų

Virš prekybos centro „Maxima“ Vytauto gatvėje įsikūrusi, nuo seno kupiškėnų pamėgta parduotuvė „Kraštupėnai“ duris atvėrė kovo pabaigoje. Kaip į parduotuvę patekti, dažnas ne iš karto patikėtų. Į parduotuvę žmonės įleidžiami pastato šone stovinčiais metaliniais lauko laiptais.

Šie laiptai, pasak parduotuvės savininkės Birutės Ruzgienės, ir anksčiau turėjo paskirtį. Jie skirti prekėms užnešti.

„Gėda, oi, gėda buvo taip atsidaryti, bet jei didžiųjų miestų parduotuvės neturėdamos kitos išeities atsidaro, tai nusprendėme ir mes taip pabandyti. Ir socialiniame tinkle „Facebook“ apie tai pasiskelbėme, ir prie ankstesnės klientams įprastos įėjimo vietos užrašą, kaip mus rasti, pakabinome. Besidomintiems ir parduotuvės „Maxima“ apsaugininkai naują įėjimo vietą parodo“, – pasakojo B. Ruzgienė.

Deja, šios priemonės ne visai pasitvirtino. Žmonės dažnai sumaišo laiptus, vedančius į „Kraštupėnų“ parduotuvę, su netolimais „Sushi sport“ baro laiptais ir patenka tiesiai į baro virtuvę, tai, žinoma, piktina ten triūsiančius darbuotojus.

Plačiau skaitykite balandžio 17 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF (3 Eur/mėn.)

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video