2024/04/29

 

„Kupiškio vandenų“ direktorius atsistatydino

Alberto Audicko karjera „Kupiškio vandenyse“ baigėsi.
Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Praėjusią savaitę UAB „Kupiškio vandenys“ valdyba įteikė raštišką siūlymą bendrovės direktoriui Albertui Audickui pasitraukti iš vadovaujamų pareigų. Šis nuo praėjusio penktadienio nebedirba įmonės direktoriumi.

100 proc. „Kupiškio vandenų“ akcijų yra Kupiškio rajono savivaldybės, todėl jos deleguota įmonės valdyba turi teisę atleisti ir priimti bendrovės direktorių.

Praėjusią savaitę valdyba pasikvietė į Savivaldybę „Kupiškio vandenų“ direktorių Albertą Audicką ir jam įteikė siūlymą atsistatydinti iš direktoriaus pareigų. Tokį sprendimą paskatino Panevėžio apygardos teismo sprendimas pradėti ikiteisminį tyrimą dėl įtarimų A. Audickui reikalavus kyšio vykdant viešuosius bendrovės pirkimus. Įtariamasis buvo sulaikytas ir vėliau paleistas už piniginį užstatą bei pasižadėjimą neišvykti.

Rugsėjo 23 dieną priimtas sprendimas ir dėl jo pareigų bendrovėje „Kupiškio vandenys“. Kupiškio rajono mero Dainiaus Bardausko teigimu, A. Audickas nebedirba įmonėje. Direktoriaus pareigas laikinai eiti paskirtas vyriausias bendrovės inžinierius Vidas Zulonas.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Ingrida NAGROCKIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video