2024/05/14

 

Komerciniams renginiams Uošvės Liežuvyje – didesnė rinkliava

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Kupiškio rajono savivaldybės taryba patvirtino vietinės rinkliavos už masinių renginių organizavimą Savivaldybės viešojo naudojimo teritorijose nuostatus. Labai padidėjo rinkliava komerciniams renginiams Uošvės Liežuvio saloje.

Rinkliavos dydžiai

Rinkliava yra privaloma įmoka fiziniams ir juridiniams asmenims, organizuojantiems renginius šiose Kupiškio rajono savivaldybės vietose: Lauryno Stuokos-Gucevičiaus aikštėje, rekreacinėje teritorijoje Marių g. 9, Aukštupėnų kaime, vasaros estradoje prie Pyragių ežero, buvusių kareivinių teritorijoje, prie Kupiškio piliakalnio, Uoginių kaime, Kupiškio tvenkinio Bagdonių saloje ir Uošvės Liežuvio saloje, Aukštupėnų kaime.

Tarybos metu patvirtinti vietinės rinkliavos už masinių renginių organizavimą Savivaldybės viešojo naudojimo teritorijose nuostatai. Pasak Savivaldybės Ekonomikos ir turto valdymo skyriaus specialistės Vidos Vaitonienės, jie buvo patvirtinti anksčiau ir galiojo, bet keitėsi tam tikri punktai ir Tarybai tvirtinti pateiktas naujas sprendimas. „Rinkliava už masinių ir komercinių renginių organizavimą lieka tokia pati, tačiau buvo gauti siūlymai, kad per maža rinkliava už Uošvės Liežuvio saloje organizuojamus komercinius renginius“, – aiškino V. Vaitonienė.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Jurgita BANIONIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video