2024/05/14

 

Neapsisprendžia, kaip dalys paramą

Jurgitos Banionienės nuotrauka

Krepšininkai savo varžybų sezoną baigė, vaikai išeina atostogų, o Kupiškio rajono savivaldybė neapsisprendžia, kaip šiemet išdalys lėšas jaunimo iniciatyvoms ir sporto klubams. Tų pinigų ne milijonai, bet valdžia laužo galvas – reikia nustatyti prioritetus dalyboms ar ne. Kol vyksta tokios diskusijos, sportininkai ir jaunimas paramos gali tikėtis nebent tik birželį.

Birželį turėtų sulaukti

Netrukus į trasą išriedės buliai ir automobilių kroso sportininkai, į tinklinio aikšteles išbėgs šios sporto šakos mėgėjai, savo sezoną pabaigė krepšininkai, o lėšų sporto klubams iš Kupiškio rajono savivaldybės kaip nėra, taip nėra. Sportininkai ėmė nuogąstauti, kad minėta parama skirta tradicinėms triatlono varžyboms.

Kupiškio rajono mero pavaduotojas Aurimas Martinka, atsakingas už sportą rajone, patikino, kad pinigai niekur nedingo. Šiemet sporto klubams iš rajono biudžeto bus skirta 8 000 eurų. Pusės šios sumos norėtų krepšininkai.

„Pinigai sporto klubams dar nepaskirti. Dar yra nesusikalbėjimo dėl šio reikalo. Vieni norėtų, kad skiriant paramą būtų nustatyti prioritetai, kitiems – jų nereikia“, – teigė A. Martinka.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Ingrida NAGROCKIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video